Trainingen-Haarlemmermeer

Bij MTB Haarlemmermeer kun je als lid van MBC de NoordBikers ook trainingen volgen. Gedurende de zomermaanden zijn er op dinsdagavond trainingen voor volwassen. Deze trainingen staan onder leiding van Barbara Keijtz . Bij de trainingen brengen we alle relevante punten van het mountainbike onder de aandacht, de ene week een interval/conditie training, de andere week zal de nadruk liggen op techniek/het beheersen van je bike. Je bent vrij om zelf te bepalen of en wanneer je trainingen volgt, maar het heeft de aanbeveling om geen week over te slaan.

Trainingschema 2017 (schema 2018 volgt binnenkort)
  • Eerste dinsdagtraining = dinsdag 4 april.
  • Laatste dinsdagtraining = dinsdag 29 augustus.

Let op! Tijdens de traningsavonden zal er GEEN gelegenheid zijn tot omkleden/douchen. Verder spreekt het voor zich dat je op tijd aanwezig bent d.w.z we vertrekken op tijd en kunnen niet wachten op laatkomers.
Mocht een training om een reden niet doorgaan, bijvoorbeeld vanwege onze zomeravond competitie, dan zullen wij dit communiceren via deze website en onze facebook pagina.

Tijdschema 2017 (schema 2018 volgt binnenkort)
  • Volwassenen = training van 19.00 – +/- 21.00 uur.
De trainingen in de Haarlemmermeer worden dit jaar opgesplitst in 2 groepen. Vanaf 19.00 uur wordt er verzameld bij het Claus Partyhouse aan de Bosweg 17 in Hoofddorp. Om 19.15 uur vertrekken beide groepen voor een ongeveer 2 uur durende training. Leeftijd vanaf 16 jaar.

Fun-groep

Hoofdtrainers: Barbara Kreitz & David Verspeek
Niveau: opstappers en gevorderde beginneling
Focus ligt op: Techniek *****               Conditie/kracht **

Sport-groep

Hoofdtrainers: Richard van Horik & Robert Smith
Niveau: gevorderd
Focus ligt op: Techniek ****               Conditie/kracht ***(*)

Meetrainen maar geen lid?

Ben je geen lid maar wil je toch een keer meetrainen? Dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om een keer vrijblijvend mee te komen trainen. Neem van tevoren wel even contact op, dan weet je ook zeker dat er die avond training wordt gegeven.

Training op maat met mtbtraining.nl

Ben je geïnteresseerd in trainen met schema’s en wil je hierbij begeleiding? Barbara Kreijtz is gespecialiseerd in het begeleiden van sporters. mtbtraining.nl

MTB Training