Bikes4u jeugdveldrit Emmen

  • 21 oktober 2018

Ja ja het is weer weekeinde en dan gaan we weer wat wedstrijden af! Vandaag stond de Bikes4u jeugdveldrit op het vernieuwde parcours van WSV Emmen op het programma.

Na de schitterende resultaten van vorige week waren de mannen extra gespannen vandaag.

Voor Raf bracht deze spanning een extra motivatie mee, ook een geluk met de loting trouwens, hij starte vanaf de eerste rij. De start ging super net als zijn hele wedstrijd hij knalde hard door en haalde brutaal in. Bunnyhop over de balk was nog wat teveel van het goede maar daarvoor heeft een eigen maniertje bedacht 😉 Hij behaalde een schitterende 15e plek!!!! Zijn hoogste klassering ooit.

Quin daarin tegen had erg veel moeite met het heel graag willen. Hij legde zichzelf tijdens het inrijden al zoveel druk op dat het eigenlijk al onmogelijk werd om echt zo’n topprestatie neer te zetten. Als je dan ook nog als allerlaatste word opgeroepen om te starten dan valt als het ware je droom in duigen. Maar hij had toch echt een prima eerste ronde en reed halverwege de eerste ronde al op een 10e plek! Maar ja als het dan toch al tegen zit en je glijd 2x onderuit dan is het des te knapper dat je nog kunt terug knokken naar een 18e plek (op 6m net te kort voor een 17e)

Morgen lekker in de regio tijdens de ACC.

https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/295040291097886/

No Replies to "Bikes4u jeugdveldrit Emmen"