Nieuws

 • 18 september 2018

  Wintertraining voor de jeugd

  Vanaf woensdag 3 Oktober zal de training voor de jeugd worden verzorgt op het crossparcours van RTV de Bollenstreek. In samenwerking met hun jeugdafdeling zullen we de winter door trainen. Vergeet je niet aan te melden via deze link more
 • 18 september 2018

  Uitslag VulkanBike en Eindstand

  De marathon competitie 2018 is verreden. Met de Vulkan Bike in Daun zijn de laatste punten verdeeld. Ongenaakbaar dit jaar in de marathon klasse was Pascal Noort die met 4 deelnames ook de maximale score van 400 punten binnen sleepte. Verdiend neemt hij dit jaar de bokaal voor de eerste plaats mee naar huis. Robert Smith en Olaf van Stam waren de enigen die voldoende marathons verreden om aanspraak te maken op de 2e en 3e plek en hadden tot aan de laatste marathon nog evenveel punten. Alhoewel Olaf in de onderlinge duels telkens zeker de betere was, kon Robert in de laatste race zijn laagste resultaat wegstrepen wat hem 10 punten extra opleverde en daarmee de 2e plaats in de einduitslag pakt. Op de halve marathon heeft Thomasz Stokloza door een stabiele serie deelnames voldoende punten weten binnen te halen wat hem de eerste plaats heeft opgeleverd. Weliswaar op geruime achterstand, in de puntentelling dan, komt Maaike van Dijk. Maaike heeft met drie deelnames toch goede uitslagen gereden en verdient de 2e plek ingenomen. Tim van Gijlswijk blijft met 'slechts' twee deelnames toch nét Ton van Haastrecht voor en pakt de 3e plek. Wat natuurlijk opvalt in de uitslagen zijn de ontbrekende uitslagen. Bepaalde marathons zijn erg populair, terwijl andere een teruglopend veld zien. Ten opzichte van een aantal jaar terug zijn er meer wedstrijden in de lijst opgenomen die dichter bij huis liggen. Het is voor de deelnemende NoordBikers die de moeite nemen om ook de buitenlandse marathons te rijden natuurlijk gunstig dat op die manier meer punten te pakken zijn, maar je kunnen meten met je clubgenoten is natuurlijk ook leuk. Bovendien zijn de marathons in België en Duitsland zeker niet alleen voor de super geoefende rijder. Wij dagen je uit om volgend jaar een buitenlandse marathon te rijden. Dus zit deze winter niet stil. Hou je conditie op peil en volgend jaar gaan wij, de trainers, samen met jou naar een marathon toe werken. Welke afstand en waar, dat zien we nog wel, maar het doel is duidelijk. Uitrijden en kunnen zeggen .. I did it!

  Powered by:

  Link naar eindstand (.pdf) more
 • 9 september 2018

  Noordbikers kleuren Rijswijk Oranje

  Vandaag kleurde Rijswijk Oranje door een groot aantal jeugdige Noordbikers. 8 jeugdrenners stonden aan de start van de ZH-cup. In de jongste categorie ging Senne er met de 3e plaats bij de meiden van door! Daarna was het de beurt aan de oudste jeugd categorie (6/7), hier stonden Hidde, Quin, Laurens en Casper aan de start. Na een mooie en spannende race eindigde de strijd om plek 1 in t voordeel van Casper. Laurens moest met een hele mooie 2e plaats genoegen nemen. In de “open” klasse stonden Bo, Thimo en Lucas aan de start. Thimo wist heel lang bij de ontketende Lucas te blijven en leek op een tweede plaats af te stevenen... helaas was de laatste aanval van Lucas net even te veel en moest hij van z’n inspanningen bekomen waardoor hij zijn 2e plaats moest inruilen voor een knappe 3e plaats op de finish.
  Hidde, Quin en Bo hadden weliswaar geen zicht op het podium maar lieten alledrie wel zien dat ze voor elke plek willen vechten! Allemaal kwamen ze moe en voldaan over de finish van t mooie en zware rondje (400 hm p/race)! 5 medailles rijker gingen we daarna weer huiswaarts🏆
  Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, fiets, buiten en natuur
  Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen en buiten Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, buiten en natuur Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, buiten en natuur
  more
 • 5 september 2018

  Jeugdwedstrijd Zuid-Holland cup

  Vanavond stonden Casper, Quin en Raf aan de start van de Zuid-Holland cup. Een leuke wedstrijd in de regio. Het parcours van Westland wil vooruit was het toneel van vandaag. Raf die normaal in de categorie 4 strijd moest het vandaag opnemen tegen 4 en 5. In een veld voorzien van een aantal landelijke toppers wist hij zich toch naar prachtige 7e plek te Knokken. Casper (normaal 7) en Quin (normaal 6) streden samen in de gecombineerde klasse 6 en 7. Echter deze starte gelijktijdig met nieuwelingen, junioren, fun en open. Nu stonden ze wel op de eerste rij maar al die grote kerels om je heen ga er maar aanstaan. Tenminste dat dacht vaders. Niets was minder waar Casper knalde als 4e het veld in en Quin als 9e. Casper ramde door, hij reed werkelijk als een beest. Een prachtige en zeer verdiende 1e plaats ging mee naar Lisse. Quin schoof gedurende de 1e ronde naar een 4e plek en had zicht op de 2e en 3e toen hij helaas lek reed. Hij mocht de troostprijs mee naar huis nemen.
  Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, fietsende mensen, fiets, buiten en natuur
   more
 • 3 september 2018

  All4Semmy uitslag 2018

  Link naar bestand: All4Semmy_Uitslag_2018 more
 • 22 augustus 2018

  Uitslag ZAC #5 en Einduitslag 2018

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive. Het zit er al weer op! De laatste wedstrijd is vanavond verreden bij de RTV in Lisse. Een mooi pittig rondje waarop de deelnemers in een uurtje tijd zo'n 9 tot 10 ronden verreden. Dit was de eerste keer dat de ZAC op de bijgewerkte route bij de RTV werd verreden. De route was goed afgezet met lint en pylonen wat bijdroeg aan het wedstrijd gevoel. De drop-offs waren uit voorzorg niet in de route opgenomen en op 2 technische passages kon een alternatieve route gekozen worden. De reacties waren positief dus geeft een mooie start voor toekomstige wedstrijden. Een hartelijke dank gaat uit naar de vrijwilligers die er vanavond waren en die bij de andere wedstrijden voor zorgden dat alles vlotjes verliep. Toppers!

  Einduitslag

  TOP KLASSE 1 - Paul van Eeden 2 - Pascal Noort 3 - Tim van Gijlswijk FUN KLASSE 1 - Rein van Varik 2 - Etienne van Os 3 - Wouter Lok De einduitslag in de achterhoede competitie wordt later nog bekend gemaakt. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de eindejaar BBQ. De datum hiervan volgt nog. De volledige uitslag van vanavond en de einduitslag staat hieronder. Foto's van vanavond door Peter van de Boon (weblink) Link naar uitslag (.pdf) Link naar tussenstand (.pdf)

  Powered by:

  partner18_logo2
  more
 • 12 augustus 2018

  All4Semmy - Nieuwe locatie in Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp!

  Ondanks wat broodnodige regen in de afgelopen dagen verwachten we dat vanwege de droogte in de afgelopen maanden het parcours in Noordwijk niet op tijd voldoende berijdbaar zal zijn. Met het succesvol verlopen Haarlemmermeers Kampioenschap in het achterhoofd hebben we daarom het besluit genomen om de All4Semmy dit jaar in Hoofddorp te organiseren. Het doel blijft hetzelfde: veel plezier hebben en gezamenlijk geld ophalen voor het goede doel Stichting Semmy! De start/finish en de locatie waar alle team tenten komen te staan is op de dag-camping direct naast de parkeerplaats bij Claus Partyhaus. Inschrijven kan hier!more
 • 21 juli 2018

  Uitslag ZAC #4 – 2018

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive. Hieronder de uitslag van de NoordBikers die deelnamen aan het Haarlemmermeers kampioenschap en de tussenstand in de competitie. Omdat de Fun Dames en Heren ditmaal niet gelijktijdig reden is in de puntentelling hier zo goed mogelijk rekening mee gehouden. Link naar uitslag (.pdf) Link naar tussenstand (.pdf)

  Powered by:

  partner18_logo2
  more
 • 15 juli 2018

  LJC wedstrijd in Oss

  Stof en hitte waren de ingrediënten voor een heel zware LJC wedstrijd in Oss. Onze toppers Casper, Quin en Raf hebben zich weer in het zwart oranje gehesen en stonden vol enthousiasme aan de start. Een stevig rondje met veel lange rechte einden, een echte racebaan veranderde in alle categorieën in een waar slagveld. Super dat de KNWU verzorging toestond ook in de lagere klassen werden bidons en sponsen aangegeven.
  Raf had een slechte start zo’n klim direct pal na de start zorgt toch voor extra spanning. Het aanpakken van die spons maar vooral het weggooien ervan 🤔Raf tip voor de volgende keer hij hoeft echt niet in een emmer terug 😉 Quin en Casper reden na de pauze dus nog meer hitte. Quin had tijdens het inrijden problemen met zijn shifter waardoor hij toch voorzichtiger ging rijden. Uiteindelijk ging hij in de laatste ronde toch volle bak maar hij had al teveel verloren om nog een plaats terug te winnen. Casper ging voortvarend van start maar in deze hitte, gelukkig wist hij snel zijn eigen ritme te vinden en dankzij de goede verzorging van zijn vader reed ook hij een super wedstrijd. Vandaag de open Haarlemmermeerse kampioenschappen we zijn heel benieuwd wie we allemaal mogen verwelkomen!
  foto van Mbc de Noordbikers.
  foto van Mbc de Noordbikers.
  foto van Mbc de Noordbikers.
  more

ajax-loader-gif

Load More Posts