Nieuws

 • 23 december 2019

  NoordBikers MTB Testdag

  Op zondag 26 januari 2020 organiseert MBC de NoordBikers een grote MTB testdag bij Stayokay in Noordwijk. Van vrijwel álle bekende merken zijn testfietsen aanwezig, die vergeleken kunnen worden op het speciale MTB testdag Strava-segment. Daarnaast zijn verschillende partners aanwezig met interessante stands op het gebied van sportvoeding, fietskleding en bikefitting. Kortom, mis het niet!

  Datum:zondag 26 januari van 10.00 tot 15.00 uur.
  Locatie: Stayokay Noordwijk, Langevelderlaan 45, 2204 BC Noordwijk.
  Kosten: gratis voor leden van de NoordBikers. 10 euro p.p. voor niet-leden, inclusief 1 consumptiebon.
  Aanmelden: via onderstaand inschrijfformulier of eventueel ter plaatse.
  Parkeren: de parkeerruimte is beperkt, dus kom vooral op de fiets!
  Faciliteiten: horeca en kleedkamer bij de Stayokay.

  Aanmelding als lid

  Aanmelding MTB_TEST DAG

   

  Verification

  Aanmelding als niet-lid

  Aanmelding MTB_TEST DAG

   

  Verification

  more
 • 8 november 2019

  Nieuwe partner: Bouw-Klik

  We zijn verheugd een nieuwe partner van de vereniging te mogen verwelkomen. Maak kennis met Bouw-Klik.

  Sluit je aan bij het regionale bouwnetwerk voor zzp, bouwpersoneel en regionale bouwers. Op de fiets naar je werk was de droom toen Bouw-Klik 6 jaar geleden haar kantoor opende op bedrijventerrein Klei-Oost in Noordwijk.
  Om tegengas te geven aan de landelijke tendens waar bouwers in busjes kriskras door Nederland reizen, wilde Bouw-Klik regionale bouwers en bouwkrachten een gezicht geven en hen verbinden.
  Samen sterk in de regio, waarbij afstanden tot fietsafstand worden beperkt. Daar je in de bouw vaak alsnog afhankelijk bent van vervoer met een bedrijfswagen om je gereedschap te vervoeren, zet Bouw-Klik zich in om de afstanden te minimaliseren tussen woonplaats en werk.
  Kleine afstand zorgt ook voor een gevoel van elkaar kennen en van samen bouwen. Bouw-Klik zorgt voor de klik en geeft bouwers een gezicht.
  Vanaf de start was de fietser met bouwhelm ook symbool voor de sportieve bouwsporter, die regionaal werkzaam is.


  Om dit beeld te versterken ben ik en mijn collega’s ook op de (race-)fiets gestapt en organiseren wij meerdere fietsevenementen per jaar, waarbij bouwkrachten en werknemers van regionale bouwers zich kunnen aansluiten.
  Hoofdevenement is TourdeBouw.nl 150 kilometer langs 10 regionale bouwlocaties om de bouw en onze regio positief in beeld te brengen en om samen een mooi bedrag op te halen in de strijd tegen kinderkanker voor Stichting Juul en Prinses Maxima Centrum.
  Gelokt door bikende medefietsers heb ik onlangs ook een mtb aangeschaft. Ik heb inmiddels ook al mogen kennismaken met de prachtig onderhouden parcours van MBC Noordbikers. Met onze sponsoring willen we de vele vrijwilligers van jullie club graag ondersteunen en hopen dat jullie het parcours regionaal kunnen uitbreiden.
   
  Met sportieve groet,
  Martijn Houwaard

  more
 • 2 oktober 2019

  Uitkomst pol club tenue 2020-2024

  Beste NoordBikers,

  Pas geleden hebben we je mening gevraagd over het club tenue. Ben jij tevreden met het huidige shirt of vind je het tijd voor een nieuw design?
  Het design dat jullie voorkeur geniet zal de komende 4 jaar gebruikt gaan worden. Tenminste 60% van de stemmen moest op keuze B vallen om het nieuwe design te laten gelden. Zou dit percentage lager uitvallen dan wordt het automatisch keuze A.

  Nog even ter herinnering, dit waren de keuzes:

  Keuze A
  Keuze B

  Jullie hebben massaal gestemd en je voorkeur kenbaar gemaakt. Er zijn 237 geldige stemmen uitgebracht. Hiervan hadden 89 gekozen voor keuze A en 148 voor keuze B.

  Met deze verdeling is de minimale vereiste van 60% behaald en zal voor de komende 4 jaar het tenue te bestellen zijn met het nieuwe design.

  Het definitieve design inclusief broek.

  more
 • 24 september 2019

  Fitness voor Fietsers

  Alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar kunnen Noordbikers mee doen met Fitness voor Fietsers – DE krachttraining voor fietsers, waarmee je core stabiliteit, lenigheid, mobiliteit en kracht oefent, zonder dat je naar de sportschool hoeft. Met een duidelijke opbouw en een grote diversiteit aan oefenvormen kun je sterker worden en daarmee het risico op blessures verkleinen.

  Barbara Kreijtz, van MTBtraining.nl is begonnen met het ontwikkelen van een programma voor de winter dat thuis te doen was, zodat je niet aan jaar abonnement voor de sportschool vast zat. En omdat alle oefenvormen thuis gedaan kunnen worden, kun je ook het hele jaar door blijven oefenen. Zonder grote kracht apparatuur, maar met lichaamseigen gewicht en klein materiaal als balans kussens, elastieken en zware ballen. Je zal merken dat simpele oefenvormen achter elkaar, een groot effect kunnen hebben.

  Dankzij de locatie in een gymzaal (Frans Halsstraat 4, 2162 CM Lisse) kan er gevarieerd worden met banken, kasten en klimrekken waardoor nog meer kracht oefenvormen bij komen. Al met al een hele gevarieerde winter training voor alle niveaus.

  De trainingen zijn wekelijks op dinsdag avond van 20:00 - +/- 21:00 uur en beginnen op 29 oktober. Dit gaat door tot eind februari. Met uitzondering van feestdagen zijn dit 16 lessen.

  Deelname kost € 80 per persoon. Inschrijven kan dmv onderstaand formulier. Je wordt doorgeleid naar een iDeal betaal pagina.

  Helaas, aanmelden gaat niet meer. De inschrijving is vol!


  more
 • 18 september 2019

  Bedankt voor jullie inzet!

  Wat een prachtige dag hadden we uitgekozen voor de gezelligste benefiet(s)race van Nederland. Super weertje, een mooi en uitdagend rondje, een spannende strijd tot het einde en een top bedrag van ruim €6500 opgehaald voor Stichting Semmy.
  Namens Stichting Semmy bedankt voor jullie inzet en donaties!
  Actiefoto's
  De finish foto's en een sfeerimpressie van het evenement vinden jullie op de All4Semmy website.
  Heb je zelf nog foto's? Laat ons dit dan weten via info@all4semmy.nl.
  Foto's bekijken
  Uitslagen
  Na bijna 4 uur zwoegen was het dan eindelijk zover, het luiden van de bel voor de laatste ronde. Nog even aanzetten en vol gas de finish over!
  De uitslagen vind je op onderstaande pagina.
  Uitslagen bekijken
  Met sportieve groet,
  Het All4Semmy Team
  more
 • 21 augustus 2019

  Uitslag ZAC #5 - 2019

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive zit er weer op! vanavond werd de 5e en daarmee laatste race van dit seizoen verreden op het RTV parkoers in Lisse! Een wat kleiner veld dan gewoonlijk, wellicht vanwege vakanties of de punten waren al binnen ;) De eerste 2 plaatsen in de top klasse waren al bekend en daar kon niets meer in wijzigen. Iwan Hulsebosch moet nog even flink doorrijden om een ontketende Danny Zuiderduin van zich af te houden in de punten telling. Maar behaalde voldoende om de 3e plek te bemachtigen! Plaats 1 - Paul van Eeden Plaats 2 - Lukas Keuning Plaats 3 - Iwan Hulsebosch Bij de fun stond de eerste plek ook al vast maar daarachter lag alles nog open. Met een stabiele race behaalde Iris van der Stelt vanavond wederom 100 punten en claimde daarmee de 2e plek. Tomasz Stoklosa heeft vanavond wederom goede zaken gedaan en finishte zowel in de race als in de einduitslag op de 3e plek. Een plek die gedeeld wordt met Gijs van der Bent. Plaats 1 - Martijn Heemskerk Plaats 2 - Iris van der Stelt Plaats 3 - Gijs van der Bent en Tomasz Stoklosa Dat maakt dat na dit jaar niet 3 rijders vanuit de fun klasse doorstromen naar de top klasse, maar 4! :) Link naar uitslag (.pdf) Link naar tussenstand (.pdf)

  Powered by:

  partner18_logo2
  more
 • 18 augustus 2019

  Pol club tenue 2020-2024

  Beste NoordBiker,

  We willen graag je mening horen. Ben jij tevreden met het huidige shirt of vind je het tijd voor een nieuw design?

  Het eerste design is het huidige shirt. Deze blijft ongewijzigd met als enige uitzondering het logo van ZAES dat veranderd is naar AGU. Vind je deze het mooist, ga dan voor keuze A.

  Het tweede design is het nieuwe ontwerp. Gaat je voorkeur hiernaar uit, selecteer dan keuze B.

  Het design dat jullie voorkeur geniet zal de komende 4 jaar gebruikt gaan worden. Tenminste 60% van de stemmen moet op keuze B vallen om het nieuwe design te laten gelden. Valt dit percentage lager uit dan wordt het automatisch keuze A.

  Keuze A
  Keuze B
   
   

  Verification

  more
 • 12 augustus 2019

  All 4 Semmy - zondag 15 september

  Jij strijdt toch ook mee?

  Strijd mee op zondag 15 september 2019 in een 4-uur durende benefiet(s)race en maak het verschil in de strijd tegen hersenstamkanker bij kinderen.

  All4Semmy, de 4-uur durende benefiet(s)race, is hét mountainbike evenement met één gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Of je nu een beginnende mountainbiker bent en met twee vrienden een team vormt, of een gevorderde biker bent die de 4-uur solo rijdt, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld waarin er geen kinderen meer sterven aan hersenstamkanker.

  https://www.all4semmy.nl/schrijf-je-in/
  more
 • 17 juli 2019

  Uitslag ZAC #4 - 2019

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive beleefde vanavond z'n 4e race van het 2019 seizoen!

  Link naar uitslag (.pdf)

  Link naar tussenstand (.pdf)  Powered by:

  partner18_logo2  more
 • 23 juni 2019

  Uitslagen Streetrace 2019

  Wat mogen we weer terugkijken op een geslaagde Streetrace 2019! Prachtig weer, goede organisatie en mooie deelnemers van binnen en buiten de NoordBikers vereniging die voor leuke duels zorgden!

  Nadat de Ladies Classic om 16.30 werden losgelaten en tot de dames een ronde hadden gereden was de boulevard en duinrand 30 minuten lang het domein van de mountainbikers. In 2 heats en 2 finales zou er net als voorgaande jaren weer gereden worden.

  De Top klasse rijders werden alle ingedeeld in de 2e heat en de Fun klasse rijders werden bij aanmelden verdeeld over heat 1 en 2. Om ongeveer gelijke grootte van het deelnemers veld te krijgen.

  Heat 1 bestond uit 23 Fun klasse rijders en beten dus de spits af. hen werden trappetjes, een trailer, zand en pumptrack voorgeschoteld. Er stond een stevige wind, maar op de boulevard in de rug. Dus even tijd om te herstellen of juist extra vaart te maken. In ongeveer 20 minuten werden zo door de meeste deelnemers 6 of 7 ronden gereden. Winst in heat 1 ging naar Hans Peschier (#84) gevolgd door Beau van Steijn (#92) en Gijs van der Bent (#67)

  Na de eerste doorkomst van de Ladies Classic startten 11 Top klasse rijders aangevuld met 8 Fun klasse rijders. Ook hier ging het er hard aan toe met mooie duels verspreid door het hele veld. De Top klasse werd nipt gewonnen door Paul van Eeden (#1) voor Coen Groot (#158). Lucas Keuning (#4) legde beslag op de derde plaats. In de Fun klasse wist Kees-Ake van Noppen (#85) de eerste plaats te pakken, voor Martijn Heemskerk (#52) en Danny Paardekooper (#64)

  Ter begeleiding rijdt er in de caravaan van de Ladies Classic ook een ambulance mee. Bij de derde doorkomst en dus vlak voor onze B-finale stopte de ambulance echter op de boulevard om een passant te assisteren die onwel was geworden. Hoewel het met ons evenement niets van doen had, kon er begrijpelijk niet gestart worden. Er kwam nog een 2e ambulance bij dus de start van onze B-finale moest worden afgeblazen. Uiteraard had iedereen daar begrip voor. Omdat de finale uitstellen tot na de finish van de ladies classic geen optie was werd besloten de A en B finale samen te voegen. Net als bij de ZAC lieten we daarop de Top klasse rijders een paar seconden vroeger starten om zo de velden uit elkaar te houden bij de start.

  Het tegelijk laten rijden van 40 pakte prima uit, dus volgend jaar een dubbel aantal deelnemers? ;)

  De uitslag in de Top klasse: 1-Paul van Eeden (#1) 2-Coen Groot (#158) 3-Lucas Keuning (#4)

  De uitslag in de Fun klasse: 1-Kees-Ake van Noppen (#85) 2-Hans Peschier (#84) 3-Gijs van der Bent (#67)

  UITSLAGEN STREETRACE 2019
  (LINK NAAR .PDF BESTAND)

  more

ajax-loader-gif

Load More Posts