Nieuws

 • 16 maart 2019

  NBMC #1

  De uitslag is bekend van de eerste marathon uit de NoordBikers Marathon Competitie 2019 powered by Schwalbe. Marathon_competitie_uitslag2019 (pdf link) more
 • 2 maart 2019

  Trainen met hartslagzones

  In samenwerking met Pro Indoorcycling en MTB TRAINING.nl zal onze oudere wedstrijdjeugd begeleid worden in hun trainingsschema. Ze gaan uitleg krijgen over het trainen in hartslagzones.

  Vandaag heeft de eerste groep hun max Watt test uitgevoerd onder de bezielende leiding van @HeleenvanVliet werden de heren flink uitgeput. Over 3 weken meer.

  more
 • 12 februari 2019

  2 maart - Kidscross time !

  Ook dit jaar mogen de kids van 2 tm 8 jaar waarvan papa of mama lid is van de Noordbikers weer hun race rijden over het speciale parcours in de kas aan het Gansoord in Lisserbroek. Van 14.00 tot 16.00 uur wordt er op leeftijd gereden waarbij een helm uiteraard noodzakelijk is. Deelname is gratis en kan via een mailtje aan david@noordbikers.nl . We hopen weer op een leuke groep kids!

  more
 • 27 januari 2019

  NoordBikers op het NK veldrijden Jeugd 2019

  Gisteren was het zover, onze toppers Quin En Raf streden op hun NK Veldrijden Jeugd 2019

  Het parcours lag heel anders dan de dag ervoor tijdens de verkenning lag er nog overal sneeuw. Nu was de ondergrond keihard en bleef de voorspelde regen uit. Een racebaan was een hele goede omschrijving voor dit mooie evenement, jammer genoeg was dit niet in het voordeel van onze mannen. De enorme startgelden in deze 2 categorieën zijn natuurlijk prachtig, veldrijden word steeds populairder!

  Raf had een prima start en wist zich lang in de top 20 te handhaven maar in de laatste 2 rondes was het toch wat teveel geweest en zakte hij wat terug. Uiteindelijk toch mooi 24e van Nederland geworden met een deelnemersveld van 54 mannen een topprestatie.

  Quin had in cat. 7 ook redelijk goed start, deze wedstrijd werd echter ontsierd door een valpartij van zeker 10 heren binnen de eerste 50m (KNWU had er niet opnieuw gestart moeten worden?) ook Quin kreeg een duw maar kon mee. Hard geknokt en een aantal mooie uitrem acties met een pracht resultaat 22e van Nederland met een startveld van 56 kerels.

  Mannen ondanks dat jullie je, zelf gestelde, NK doel niet hebben gehaald hebben jullie een schitterend seizoen gedraaid. Jullie zijn enorm gegroeid en de uitslagen waren navenant.

  Wij hebben enorm veel zin in het komende MTB seizoen en zijn benieuwd naar de wedstrijden (en uitslagen) die jullie daar gaan rijden. Dit geldt overigens voor al onze wedstrijdrijders.

  Als jullie na het zien van de filmpjes ook zin hebben om wedstrijden te rijden stuur dan een bericht via Facebook of de website of spreek je trainer aan.

  https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/230908967858272/

  https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/230908967858272/

  more
 • 23 januari 2019

  Cross van 23 januari afgelast

  De cross die vanavond bij de RTV gehouden zou worden is afgelast. Vanwege de gladheid en risico dat dit met zich mee brengt op delen van het parcours waar geen goed toezicht is vinden we het niet verantwoord.

  Voor de totaalstand in de cross competitie zal in plaats van 7 resultaten nu 6 resultaten metellen

  more
 • 20 januari 2019

  26-1 NK jeugd cyclocross

  Na een seizoen hard werken, veel lol en mooie uitslagen is het zaterdag zover. NK jeugd cyclocross in Helmond staat op de agenda voor onze twee landelijke jeugdrenners.

  Quin en Raf veel succes en geniet er van!!

  Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst

  more
 • 14 januari 2019

  Crossen in Uden!

  Dit weekeinde stond er 1 wedstrijd op het programma. Uden, een mooi parcours dat deels gebruik maakt van het MTB-parcours op het lijf van onze mannen geschreven?

  Raf mocht als eerste, maar waarom staat die fotograaf voor hem?? Slechte start dus. Gedrang in de eerste single-track, geen best eerste ronde dus maar,........ ons dieseltje komt daarna flink op gang haalt nog een aantal kids in. 26e van de 32 meer zat er vandaag niet.

  Quin had ook geen beste start en kwam in die zelfde single-track in het gedrang terecht alleen zette hij brutaal zijn fiets voor de verkeerde renner. Deze duwde ook door waardoor zijn derailleur in het wiel van deze jongen vast kwam te zitten. Dit koste veel tijd waardoor de top 15 onbereikbaar was. Boos, teleurgesteld maar zeker niet zijn hoofd laten hangen vol ervoor gegaan en toch terug geknokt naar de 20e plek van 42.

  De vorm is er bij beide heren, hard gewerkt nu komend weekeinde nog 2 wedstrijden en dan opmaken voor het NK in Helmond 26-01

  https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/380063245886611/
  more
 • 18 november 2018

  Woerden jeugdveldrit

  Gisteren was er weer een landelijke jeugdveldrit en dit keer was dat in Woerden. De mannen hadden allebei pech bij de loting dus starten vanaf de achterste rij. Wat natuurlijk een minder fijne plek is om van te beginnen. Maar ze lieten hun koppie niet hangen en gingen hard de aanval. Raf moest heel veel goed maken en haalde de een na de ander in met een goede 22e plaats als resultaat. Quin die zetten zijn gas open en liet de ene na de andere een poepie ruiken en vloog over het parcours. Met een super 11e plaats als resultaat!! 👍🏻👍🏻goed gedaan mannen!! https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/313438269491328/more
 • 10 november 2018

  Crossen in het Drentse Orvelte

  Vandaag weer een mooie cross in het Drentse land. En wel in Orvelte. Ze hadden een mooi parcours aangelegd op een Landal park. Met 2 zandbakken, 3 balkjes, veel keren, bergjes op en weer af. En heel veel kuilen en gaten omdat in het land normaal de koeien grazen. Die moesten hun wei afstaan aan de veldrijders. Maar ook veel rechte stukken waar hard gas geven werd. Zowel Raf en Quin hadden een super plaats na loting en stonden op de eerste rij. Bij Raf gingen ze hard van start en de kop was snel weg er werd flink gas gegeven op de rechte stroken. Raf kon niet helemaal in zijn ritme komen maar streed hard voor zijn plaats!! Met een mooie 12e plek als resultaat 👍🏻🚴🏻‍♂️. Quin vloog hard weg bij de start en dook als 2e het veld in achter de uiteindelijk winnaar aan. Hij had vleugels zo leek het en reed een volle ronde op een 3e plek. Wat super knap zeg!!! Daarna kwamen er toch wat jongens overheen en moest hij zijn mooie 3e plek afstaan. Maar wat heeft hij ontzettend goed gefietst en wat mag hij trots zijn op zichzelf en op zijn 9e plaats!!! 👏🏻👍🏻 https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/2014531711941961/more

ajax-loader-gif

Load More Posts