Nieuws

 • 21 augustus 2019

  Uitslag ZAC #5 - 2019

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive zit er weer op! vanavond werd de 5e en daarmee laatste race van dit seizoen verreden op het RTV parkoers in Lisse! Een wat kleiner veld dan gewoonlijk, wellicht vanwege vakanties of de punten waren al binnen ;) De eerste 2 plaatsen in de top klasse waren al bekend en daar kon niets meer in wijzigen. Iwan Hulsebosch moet nog even flink doorrijden om een ontketende Danny Zuiderduin van zich af te houden in de punten telling. Maar behaalde voldoende om de 3e plek te bemachtigen! Plaats 1 - Paul van Eeden Plaats 2 - Lukas Keuning Plaats 3 - Iwan Hulsebosch Bij de fun stond de eerste plek ook al vast maar daarachter lag alles nog open. Met een stabiele race behaalde Iris van der Stelt vanavond wederom 100 punten en claimde daarmee de 2e plek. Tomasz Stoklosa heeft vanavond wederom goede zaken gedaan en finishte zowel in de race als in de einduitslag op de 3e plek. Een plek die gedeeld wordt met Gijs van der Bent. Plaats 1 - Martijn Heemskerk Plaats 2 - Iris van der Stelt Plaats 3 - Gijs van der Bent en Tomasz Stoklosa Dat maakt dat na dit jaar niet 3 rijders vanuit de fun klasse doorstromen naar de top klasse, maar 4! :) Link naar uitslag (.pdf) Link naar tussenstand (.pdf)

  Powered by:

  partner18_logo2
  more
 • 18 augustus 2019

  Pol club tenue 2020-2024

  Beste NoordBiker,

  We willen graag je mening horen. Ben jij tevreden met het huidige shirt of vind je het tijd voor een nieuw design?

  Het eerste design is het huidige shirt. Deze blijft ongewijzigd met als enige uitzondering het logo van ZAES dat veranderd is naar AGU. Vind je deze het mooist, ga dan voor keuze A.

  Het tweede design is het nieuwe ontwerp. Gaat je voorkeur hiernaar uit, selecteer dan keuze B.

  Het design dat jullie voorkeur geniet zal de komende 4 jaar gebruikt gaan worden. Tenminste 60% van de stemmen moet op keuze B vallen om het nieuwe design te laten gelden. Valt dit percentage lager uit dan wordt het automatisch keuze A.

  Keuze A
  Keuze B
   
   

  Verification

  more
 • 12 augustus 2019

  All 4 Semmy - zondag 15 september

  Jij strijdt toch ook mee?

  Strijd mee op zondag 15 september 2019 in een 4-uur durende benefiet(s)race en maak het verschil in de strijd tegen hersenstamkanker bij kinderen.

  All4Semmy, de 4-uur durende benefiet(s)race, is hét mountainbike evenement met één gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Of je nu een beginnende mountainbiker bent en met twee vrienden een team vormt, of een gevorderde biker bent die de 4-uur solo rijdt, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld waarin er geen kinderen meer sterven aan hersenstamkanker.

  https://www.all4semmy.nl/schrijf-je-in/
  more
 • 17 juli 2019

  Uitslag ZAC #4 - 2019

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive beleefde vanavond z'n 4e race van het 2019 seizoen!

  Link naar uitslag (.pdf)

  Link naar tussenstand (.pdf)  Powered by:

  partner18_logo2  more
 • 23 juni 2019

  Uitslagen Streetrace 2019

  Wat mogen we weer terugkijken op een geslaagde Streetrace 2019! Prachtig weer, goede organisatie en mooie deelnemers van binnen en buiten de NoordBikers vereniging die voor leuke duels zorgden!

  Nadat de Ladies Classic om 16.30 werden losgelaten en tot de dames een ronde hadden gereden was de boulevard en duinrand 30 minuten lang het domein van de mountainbikers. In 2 heats en 2 finales zou er net als voorgaande jaren weer gereden worden.

  De Top klasse rijders werden alle ingedeeld in de 2e heat en de Fun klasse rijders werden bij aanmelden verdeeld over heat 1 en 2. Om ongeveer gelijke grootte van het deelnemers veld te krijgen.

  Heat 1 bestond uit 23 Fun klasse rijders en beten dus de spits af. hen werden trappetjes, een trailer, zand en pumptrack voorgeschoteld. Er stond een stevige wind, maar op de boulevard in de rug. Dus even tijd om te herstellen of juist extra vaart te maken. In ongeveer 20 minuten werden zo door de meeste deelnemers 6 of 7 ronden gereden. Winst in heat 1 ging naar Hans Peschier (#84) gevolgd door Beau van Steijn (#92) en Gijs van der Bent (#67)

  Na de eerste doorkomst van de Ladies Classic startten 11 Top klasse rijders aangevuld met 8 Fun klasse rijders. Ook hier ging het er hard aan toe met mooie duels verspreid door het hele veld. De Top klasse werd nipt gewonnen door Paul van Eeden (#1) voor Coen Groot (#158). Lucas Keuning (#4) legde beslag op de derde plaats. In de Fun klasse wist Kees-Ake van Noppen (#85) de eerste plaats te pakken, voor Martijn Heemskerk (#52) en Danny Paardekooper (#64)

  Ter begeleiding rijdt er in de caravaan van de Ladies Classic ook een ambulance mee. Bij de derde doorkomst en dus vlak voor onze B-finale stopte de ambulance echter op de boulevard om een passant te assisteren die onwel was geworden. Hoewel het met ons evenement niets van doen had, kon er begrijpelijk niet gestart worden. Er kwam nog een 2e ambulance bij dus de start van onze B-finale moest worden afgeblazen. Uiteraard had iedereen daar begrip voor. Omdat de finale uitstellen tot na de finish van de ladies classic geen optie was werd besloten de A en B finale samen te voegen. Net als bij de ZAC lieten we daarop de Top klasse rijders een paar seconden vroeger starten om zo de velden uit elkaar te houden bij de start.

  Het tegelijk laten rijden van 40 pakte prima uit, dus volgend jaar een dubbel aantal deelnemers? ;)

  De uitslag in de Top klasse: 1-Paul van Eeden (#1) 2-Coen Groot (#158) 3-Lucas Keuning (#4)

  De uitslag in de Fun klasse: 1-Kees-Ake van Noppen (#85) 2-Hans Peschier (#84) 3-Gijs van der Bent (#67)

  UITSLAGEN STREETRACE 2019
  (LINK NAAR .PDF BESTAND)

  more
 • 20 juni 2019

  Agressieve vogel op deel 2

  Aan het einde van de MTB route deel 2 in de Noordwijkse duinen zit waarschijnlijk een buizerd paartje. Als ze daar een nest hebben kan daarom voorkomen dat ze je als een indringer beschouwen en je 'aanvallen' door vlak over je heen te vliegen. Mogelijk tikken ze zelfs je helm even aan. Wees dus gewaarschuwd en schik niet wanneer dit gebeurt.

  Rij gewoon door en stop niet.

  Nog een goede reden om ALTIJD een helm te dragen ;)

  more
 • 12 juni 2019

  Streetrace 22 juni

  Schrijf je nu in via deze link.

  more
 • 1 juni 2019

  NoordBikers en MTBtraining.nl slaan de handen ineen

  Deze maand starten we met een bijzondere pilot. MTBtraining.nl en MBC de Noordbikers hebben de handen ineen geslagen voor een mooi project. Onder onze jeugd zitten veel ambitieuze mountainbikers die, ieder op z’n eigen niveau, met regelmaat terug te vinden zijn in allerlei wedstrijden. Vanuit deze groep ontstond de behoefte om gerichter en effectiever te gaan trainen voor deze wedstrijden. Onder begeleiding van Barbara van MTBtraining.nl gaan deze mannen nu deelnemen aan een pilot van 6 maanden waarbij ze gericht op hartslag gaan trainen! Een fantastische mogelijkheid om weer een stap in hun fiets-Carrières te maken.

  Na een paar informatie-avonden was vandaag dan “eindelijk” de start. Dit gebeurde in een passende omgeving; op Sportpark Papendal. De plek waar veel olympische sporters zich voorbereiden. De Noordbikers “moesten” dan ook ff de Olympische Rockgarden bedwingen natuurlijk🤪...

  NoordBikers jeugd met Barbara Kreijtz van MTBtraining.nl


  more
 • 22 mei 2019

  Uitslag ZAC #2 - 2019

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive beleefde vanavond z'n 2e race van het 2019 seizoen! Het parcours was iets beter te rijden dan de vorige editie. In de uitslag staat Iris met #6 bij de funklasse. In de ronde tellingen is zij echter meegenomen in de topklasse. De positie per ronde is daarom geschat, maar de finish plek (3e) klopt. Link naar uitslag (.pdf) Link naar tussenstand (.pdf)

  Powered by:

  partner18_logo2
  more
 • 17 april 2019

  Uitslag ZAC #1 - 2019

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive beleefde vanavond z'n opening van het 2019 seizoen! Vanuit de jeugd een mooi startveld die goed lieten zien dat ze weten wat het is om competitief te koersen! Wat betreft het weer was het super om te rijden. Het parcours was wel al erg mul dus zware omstandigheden. Link naar uitslag (.pdf) Link naar tussenstand (.pdf)

  Powered by:

  partner18_logo2
  more

ajax-loader-gif

Load More Posts