Nieuws

 • 22 mei 2019

  Uitslag ZAC #2 - 2019

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive beleefde vanavond z'n 2e race van het 2019 seizoen! Het parcours was iets beter te rijden dan de vorige editie. In de uitslag staat Iris met #6 bij de funklasse. In de ronde tellingen is zij echter meegenomen in de topklasse. De positie per ronde is daarom geschat, maar de finish plek (3e) klopt. Link naar uitslag (.pdf) Link naar tussenstand (.pdf)

  Powered by:

  partner18_logo2
  more
 • 17 april 2019

  Uitslag ZAC #1 - 2019

  De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive beleefde vanavond z'n opening van het 2019 seizoen! Vanuit de jeugd een mooi startveld die goed lieten zien dat ze weten wat het is om competitief te koersen! Wat betreft het weer was het super om te rijden. Het parcours was wel al erg mul dus zware omstandigheden. Link naar uitslag (.pdf) Link naar tussenstand (.pdf)

  Powered by:

  partner18_logo2
  more
 • 13 april 2019

  Dirthy Hill

  Ook vandaag was het voor de steeds groter wordende groep jeugdrenners die wedstrijden rijden de dag dat de “Dirthy Hill” op het programma stond. Een prachtig parcours in Bergschenhoek. Schitterende omstandigheden (tot cat. 7) maar wat hadden de kids het zwaar. Cat. 2 Senne zou eigenlijk niet starten vandaag omdat ze een paar dagen ziek was. Dus zonder grote verwachtingen is ze toch vandaag gestart. Ze mocht starten vanaf de laatste start rij omdat er geen loting meer is en de start wordt ingedeeld adhv het klassement. De wedstrijd ging goed en ze heeft zelfs 2 rijders weten in te halen. Ze heeft zich goed staande gehouden zonder fouten. Het ging beter dan verwacht. Cat. 5 Hier hadden we (nieuwe ster) Stijn die het heel spannend vond, Sabys die zijn tweede wedstrijd reed en Raf de veteraan 😇 Stijn had last van plankenkoorts maar heeft het heel goed geprobeerd. Sabys heeft vooral plezier gehad op dit loodzware parcours en dat was te zien hij reed met een big smile rond. Raf had een redelijke start hij schoot uit zijn pedaal maar heeft een flinke inhaalrace gereden. Cat. 6 was het strijdtoneel voor Geert en Juliën. Voor beiden hun 2e wedstrijd maar wat was dit anders zeg! De mannen hadden het zwaar, vooral Geert had veel moeite met de enorme klimmen die in het parcours zitten. Juliën wist zelfs nog een mooie inhaalactie te plaatsen. Cat. 7 de oudste van het stel Quin, hij had zich de wedstrijd iets anders voorgesteld dan het uiteindelijk uitpakte. Doordat er een kleine opstopping was na de eerste klim verloor hij de aansluiting met de groep die hij op voorhand in gedachten had. Toen hij uiteindelijk bijna terug was in die groep begon het gewoon te sneeuwen en te hagelen 😳 hierdoor had hij even tijd nodig om zich weer te herpakken. Maar kei en keihard geknokt, redelijke uitslag gereden en toch een verbetering in het puntenklassement gerealiseerd. We hopen jullie op volgende wedstrijden weer allemaal terug te zien.more
 • 8 april 2019

  Lets Rides 2019

  Let’s Ride! Mountainbiken is leuk. Samen biken nog leuker! Lekker met een groepje een route rijden. Fietsen op een andere (onbekende) locatie. Geen race, geen wedstrijd, maar gewoon jij, je fiets en je clubgenoten die een mooie fietsdag beleven! Daarom organiseert MBC De NoordBikers voor haar leden (incl. jeugd groepen zwart en wedstrijd) een aantal Let’s Rides. Datum - Ride 14-apr Loonse en Drunense Duinen (Roestelbergseweg 2, 5171 RL Kaatsheuvel) 11-mei Schoorl & PWN 14-juli Utrechtse Heuvelrug Oost 1-sept Veluwe Zuid (Ede/Lunteren) 13-okt Utrechtse Heuvelrug West 21/28-sept Enduro Clinic ... The Ride ... - We rijden in verschillende groepen, passend op tempo en conditie: Diesels, Euro’s en Turbo’s. - De Diesel’s en Euro’s hebben een voor- en achterrijder. De voorrijder kent de route, bewaakt het tempo, houdt de groep bij elkaar en heeft wat verzorgings-materiaal mee. - Samen Uit Samen Thuis. Wel zo gezellig. - Volg de Facebook-pagina van onze club. Hier worden de Let’s Rides als evenement geplaats inclusief de meest actuele informatie. - Twijfels? Vragen? Stel ze via Facebook of email, via letsride@noordbikers.nl. Ons aanspreken kan natuurlijk ook. Tips - Na de rit even lekker wat napraten met koffie, gebak of een andere versnapering is een aanrader. - Neem in ieder geval een binnenband en een snackje voor onderweg mee. - Check de weersvoorspelling i.v.m. de kleding die je aan hebt of meeneemt. - Gaat het te hard in je groep? Roep even naar voor dat je band waarschijnlijk lek is of dat je schoenplaatje los zit … Voorrijders weten dan dat het iets langzamer moet. 😉 See You At The Ride! Marcel, Ton, René, Jeroen, Wolf, Vincent en Jean-Paul.more
 • 31 maart 2019

  AGU 8 van Noordwijk - 3-op-rij

  Job de Ridder heeft de AGU '8 van Noordwijk' dit jaar voor de derde keer op rij weten te winnen! Proficiat!

  Op slechts enkele seconden gevolgd door Pascal Noort en Dennis Kulk. Al vanaf het startschot reden de heren samen. Aanvankelijk nog in een groter groepje maar uiteindelijk werd de volgorde pas onderling beslist in de laatste ronde.

  Klik hier voor de uitslagen!

  Job de Ridder komt als eerste over de finish.
  dav

  more
 • 24 maart 2019

  LJC Berlicum

  Gisteren stonden Raf en Quin aan de start van de LJC Berlicum. Vol trots konden ze de uitgetikte kleding van de wedstrijdrijders showen.

  Raf had een erg slechte loting hij mocht als allerlaatste opstellen. Op het smalle maar vooral heel snelle parcours van Berlicum had hij het lastig. Toch wist hij een paar plaatsen op te schuiven. Hard geknokt en een 45e plek.

  Quin zijn startveld is het grootste tot nog toe in zijn categorie 50 mannen!! Zijn loting plaatste hem in het midden van het startveld en uiteindelijk wist hij een 26e plaats te behalen.

  Volgende week in Honselersdijk bij Westland Wil Vooruit hebben we weer een mooie grote groep (8 kids hebben zich aangemeld) we hebben er nu al zin in. Ook naar Bergschenhoek willen we een grote groep jeugd bij elkaar brengen. Lijkt het je leuk om mee te doen meld dat dan even bij je trainer.

  VIDEO: https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/299375500963557/

  more
 • 16 maart 2019

  NBMC #1

  De uitslag is bekend van de eerste marathon uit de NoordBikers Marathon Competitie 2019 powered by Schwalbe. Marathon_competitie_uitslag2019 (pdf link) more
 • 2 maart 2019

  Trainen met hartslagzones

  In samenwerking met Pro Indoorcycling en MTB TRAINING.nl zal onze oudere wedstrijdjeugd begeleid worden in hun trainingsschema. Ze gaan uitleg krijgen over het trainen in hartslagzones.

  Vandaag heeft de eerste groep hun max Watt test uitgevoerd onder de bezielende leiding van @HeleenvanVliet werden de heren flink uitgeput. Over 3 weken meer.

  more
 • 12 februari 2019

  2 maart - Kidscross time !

  Ook dit jaar mogen de kids van 2 tm 8 jaar waarvan papa of mama lid is van de Noordbikers weer hun race rijden over het speciale parcours in de kas aan het Gansoord in Lisserbroek. Van 14.00 tot 16.00 uur wordt er op leeftijd gereden waarbij een helm uiteraard noodzakelijk is. Deelname is gratis en kan via een mailtje aan david@noordbikers.nl . We hopen weer op een leuke groep kids!

  more

ajax-loader-gif

Load More Posts