Crossen in Uden!

  • 14 januari 2019

Dit weekeinde stond er 1 wedstrijd op het programma. Uden, een mooi parcours dat deels gebruik maakt van het MTB-parcours op het lijf van onze mannen geschreven?

Raf mocht als eerste, maar waarom staat die fotograaf voor hem?? Slechte start dus. Gedrang in de eerste single-track, geen best eerste ronde dus maar,…….. ons dieseltje komt daarna flink op gang haalt nog een aantal kids in. 26e van de 32 meer zat er vandaag niet.

Quin had ook geen beste start en kwam in die zelfde single-track in het gedrang terecht alleen zette hij brutaal zijn fiets voor de verkeerde renner. Deze duwde ook door waardoor zijn derailleur in het wiel van deze jongen vast kwam te zitten. Dit koste veel tijd waardoor de top 15 onbereikbaar was. Boos, teleurgesteld maar zeker niet zijn hoofd laten hangen vol ervoor gegaan en toch terug geknokt naar de 20e plek van 42.

De vorm is er bij beide heren, hard gewerkt nu komend weekeinde nog 2 wedstrijden en dan opmaken voor het NK in Helmond 26-01

Dit weekeinde stond er 1 wedstrijd op het programma. Uden, een mooi parcours dat deels gebruik maakt van het MTB-parcours op het lijf can onze mannen geschreven? Raf mocht als eerste, maar waarom staat die fotograaf voor hem?? Slechte start dus. Gedrang in de eerste single-track, geen best eerste ronde dus maar,…….. ons dieseltje komt daarna flink op gang haalt nog een aantal kids in. 26e van de 32 meer zat er vandaag niet. Quin had ook geen beste start en kwam in die zelfde single-track in het gedrang terecht alleen zette hij brutaal zijn fiets voor de verkeerde renner. Deze duwde ook door waardoor zijn derailleur in het wiel van deze jongen vast kwam te zitten. Dit koste veel tijd waardoor de top 15 onbereikbaar was. Boos, teleurgesteld maar zeker niet zijn hoofd laten hangen vol ervoor gegaan en toch terug geknokt naar de 20e plek van 42.De vorm is er bij beide heren, hard gewerkt nu komend weekeinde nog 2 wedstrijden en dan opmaken voor het NK in Helmond 26-01

Geplaatst door Mbc de Noordbikers op Zondag 13 januari 2019

No Replies to "Crossen in Uden!"


    Got something to say?

    Some html is OK