De eerste MCC in 2017 bij Swift-Leiden

  • 8 januari 2017

Na een korte onderbreking door de feestdagen kreeg de MCC (Mini Cross Competitie) dit weekend z’n vervolg.
Op het parcours van Swift-Leiden was de sneeuw gesmolten en lag er meer dan genoeg vette modder voor een zware cross.

In cat.6 (2004) stond Hidde aan de start, als één van de weinige op een MTB had hij het extra zwaar in de bagger… al wilde z’n wielen niet meer draaien, hij zette goed door en wist knap te finishen.

In cat.7 (2003) kreeg Finn gezelschap van Casper die besloten had een klasse hoger te starten als extra training. Na een felle en snelle start nam Finn de koppositie de steile trap op gevolgd door Casper. Deze snelle start werd niet door alle concurrenten gewaardeerd en al snel kwamen er wat tegenaanvallen. Dit koste de mannen wat plaatsen maar toch werden ze knap 4e (Casper) en 6e (Finn).

Bij de Nieuwelingen (2001/2002) stond Lukas aan de start, het startveld was niet zo heel groot maar door tegelijk te starten met Cat.7 was er toch genoeg strijd! Lukas wist na de start keurig van de tweede plek naar de eerste plaats te schuiven en gaf deze niet meer af!

Normaal gesproken staan Pepijn en Iwan ook aan de start bij de nieuwelingen maar die hadden ervoor gekozen om in Lisse te starten bij de Swabo (tussen de volwassene), ondanks dat ze samen de start miste😴😴😴😴😴…. hebben ze toch een prima trainingswedstrijd gereden!

Allemaal top gedaan mannen!!

No Replies to "De eerste MCC in 2017 bij Swift-Leiden"