De hel van Groesbeek – ook voor de jeugd

  • 8 april 2018

De hel van Groesbeek is een tweedaags evenement waarbij de zaterdag voor de jeugd is. Ook onze jeugd renners stonden aan de start van deze loodzware wedstrijd! Op het oude worldcup parcours was een mooi en zwaar rondje uitgezet. Dit liep deels over het motorcross parcours en deels door het omliggende bos. Dit betekende mooie felle steile klimmetjes en lange kombochten.

Als eerste mocht Raf (cat. 4) starten. Raf kwam na 1 ronde lekker in de race en wist keurig als 30 te finishen…. eigenlijk had de race voor Raf nog een ronde langer mogen duren… hij was er van overtuigd dat hij dan nog een plek had kunnen pakken!👊🏻

Hierna was Quin (cat.6) aan de beurt. Na een super start schoot Quin goed naar voren in het peloton. Helaas moest hij in de rondes die daarna volgde zijn ambitieuze start een klein beetje bekopen. Toch wist hij knap als 33 te finishen.

Casper stond in de oudste jeugd categorie (cat. 7) aan de start. Ook Casper had een goede start en zakte daarna wat plaatsen terug. Knap wist hij als 21 te finishen!

Alledrie weer goed gereden mannen! Het seizoen is nog lang en jullie gaan elke week beter rijden!! 👍🏻👍🏻👍🏻

No Replies to "De hel van Groesbeek - ook voor de jeugd"


    Got something to say?

    Some html is OK