De Hel van Groesbeek!

  • 24 juni 2017

De Hel van Groesbeek!
Dat klinkt niet als een ontspannen fietstochtje… en de organisatie had er ook alles aan gedaan om t flink zwaar te maken! De heuvels in Groesbeek zorgde voor de nodige pittige hoogtemeters.

3 jeugdleden stonden er aan de start; Casper, Iwan en Pepijn.

Als eerste mocht Casper van start in cat.6 (2004). Casper is de laatste weken niet echt fit en ging met een gemengd gevoel richting Groesbeek, hij had namelijk wel erg veel zin in de wedstrijd.
Na een keurige start zakte hij iets terug, wel wist hij op een slimme en knappe manier de sprint om de 22e plaats te winnen!

Bij de Nieuwelingen rijden 2 leeftijden tegelijk (2001/2002), hier stonden Iwan en Pepijn aan de start. Ook al zijn ze al best wel groot, ze mochten strijden tegen jongens die een flinke kop groter zijn. In een groot startveld was het flink dringen na de start, op de eerste felle klim na ongeveer een km. kwamen de eerste verhitte gezichten al voorbij!
In eerste instantie had Iwan een kleine voorsprong op Pepijn maar die ging al snel op zoek naar z’n trainingsmaatje om hem vervolgens achter te laten. Pepijn kwam keurig binnen als 37e kort gevolgd door Iwan op een 40e plaats.

Keurig gereden mannen!

No Replies to "De Hel van Groesbeek!"


    Got something to say?

    Some html is OK