De jeugd scoort in Alphen (bij Breda)

  • 27 oktober 2018

Vandaag was het als vanouds vroeg, Quin en Raf stonden al voor de laagste categorieën in Alphen (bij Breda). Een onbekend parcours en zeer weinig tijd tussen de categorie 4 en 5 dus parcours verkennen voor de rest was het motto. Maar het was voor een goed doel, wat een resultaten!

Raf had een matige loting en stond op de 3e startrij, wel koos hij zijn plaats heel slim achter 2 van de snelste starters van het veld. Hij trok goed door het veld in maar die enorme zandbak is toch anders als je er alleen inrijd tijdens het inrijden dan is alles nog niet losgereden. Nu was het rennen geblazen. Toch ging het super nog een paar inhaal acties en een uiteindelijke 15e plek.

Quin had een super loting en vond als eerste zijn plekje. Achter hem stelde een paar kanonnen zich op, mannen die altijd top 3 rijden gingen recht achter hem staan, langzaam maar zeker word het duidelijk dat hij toch best hard kan starten. Maar niet alleen hard starten, nee mijnheer gaat ook steeds harder (en vooral slimmer) rijden. Hij deelt zijn race anders in dan voorheen. Quin ging als 14e het veld in. Wist een snel wiel te vinden en plaatste een aanval welke werd afgeslagen. Meteen de volgende klim was het erop erover en in de zandbak afstand nemen. Top geknokt en weer een verbetering van zijn beste plek ooit. Zijn eerste top 10 op landelijk niveau, hij is 9e geworden!

https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/606092986473321/

No Replies to "De jeugd scoort in Alphen (bij Breda)"