Dirthy Hill

  • 13 april 2019

Ook vandaag was het voor de steeds groter wordende groep jeugdrenners die wedstrijden rijden de dag dat de “Dirthy Hill” op het programma stond. Een prachtig parcours in Bergschenhoek. Schitterende omstandigheden (tot cat. 7) maar wat hadden de kids het zwaar.

Cat. 2 Senne zou eigenlijk niet starten vandaag omdat ze een paar dagen ziek was. Dus zonder grote verwachtingen is ze toch vandaag gestart. Ze mocht starten vanaf de laatste start rij omdat er geen loting meer is en de start wordt ingedeeld adhv het klassement. De wedstrijd ging goed en ze heeft zelfs 2 rijders weten in te halen. Ze heeft zich goed staande gehouden zonder fouten. Het ging beter dan verwacht.

Cat. 5 Hier hadden we (nieuwe ster) Stijn die het heel spannend vond, Sabys die zijn tweede wedstrijd reed en Raf de veteraan 😇 Stijn had last van plankenkoorts maar heeft het heel goed geprobeerd. Sabys heeft vooral plezier gehad op dit loodzware parcours en dat was te zien hij reed met een big smile rond. Raf had een redelijke start hij schoot uit zijn pedaal maar heeft een flinke inhaalrace gereden.

Cat. 6 was het strijdtoneel voor Geert en Juliën. Voor beiden hun 2e wedstrijd maar wat was dit anders zeg! De mannen hadden het zwaar, vooral Geert had veel moeite met de enorme klimmen die in het parcours zitten. Juliën wist zelfs nog een mooie inhaalactie te plaatsen.

Cat. 7 de oudste van het stel Quin, hij had zich de wedstrijd iets anders voorgesteld dan het uiteindelijk uitpakte. Doordat er een kleine opstopping was na de eerste klim verloor hij de aansluiting met de groep die hij op voorhand in gedachten had. Toen hij uiteindelijk bijna terug was in die groep begon het gewoon te sneeuwen en te hagelen 😳 hierdoor had hij even tijd nodig om zich weer te herpakken. Maar kei en keihard geknokt, redelijke uitslag gereden en toch een verbetering in het puntenklassement gerealiseerd.

We hopen jullie op volgende wedstrijden weer allemaal terug te zien.

No Replies to "Dirthy Hill"


    Got something to say?

    Some html is OK