Een leuke technische veldrit maar ook zwaar!

  • 22 januari 2018

Vandaag was onze jeugd op meerdere vlakken actief.

Een aantal van de jeugdleden heeft deelgenomen aan onze jeugdrit. Een mooie toertocht over ons eigen parcours. Ook vandaag weer een echt succes, 11 maart word de laatste van het winterseizoen verreden!

Ook een aantal van de wedstrijdrijders van de jeugd waren actief, vandaag was het de beurt aan RWV “de Spartaan” in Rijswijk om de MCC te organiseren. Een leuk technisch veldrit parcours viel onze mannen zwaar. De rijders op een MTB waren in het modderige en gladde parcours echt in het nadeel. Echter onze mannen reden (met uitzondering van Thimo) op een crosser.

Thimo wist ondanks zijn MTB heel knap een tweede plek te bemachtigen in de categorie 7/nieuwelingen. Casper reed zijn eerste wedstrijd op zijn crosser, het was lastig maar dankzij zijn super techniek en doorzettingsvermogen heeft hij zich, na een valpartij, sterk herpakt. Resultaat een zevende plek.

Quin reed zijn rondes in cat. 6 hij ging voortvarend van start maar was niet in staat om het wiel van de uiteindelijke winnaar te houden. Ook Quin maakte een glijer wat hem nog een plek koste. Maar ook Quin herpakte zich sterk en kwam nog in de buurt van de tweede plek. Uiteindelijk dus derde.

Dan hadden we voor de pauze nog Raf rijden, hij had een goede start maar liet zich bij het ingaan van het veld toch een plaats of 4 naar achteren drukken. Mede door de aanmoedigingen van de teamgenoten die al vroeg aanwezig waren wist Raf zich langzaam maar zeker naar voren te knokken. Hij haalde een vijfde plaats en dus ook een mooie medaille!

No Replies to "Een leuke technische veldrit maar ook zwaar!"