IndoorWinterTraining

 80,00

Speciale korting voor jeugd leden van 50%

Jeugdleden (tot 17 jaar) krijgen 50% korting op de lessen van Barbara. Om deze korting te krijgen voer je bij het afrekenen de volgende korting code in: JEUGDLIDKORTING

8 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Dit najaar/winter bieden wij een indoor winter training aan in samenwerking met Barbara van www.mtbtraining.nl . Fitness voor Fietsers – een wintertraining specifiek voor fietsers, waarbij kracht, mobiliteit en stabiliteit centraal staan. Met oefenvormen als instabiliteit om de reactie snelheid voor op de fiets te verbeteren; met plyometrie voor kracht en explosiviteit en met dynamic stretching om je lichaam flexibel te maken en te houden, zonder dat het ten koste gaat van je kracht!!
Klinkt dat allemaal wat technisch en zwaar en moeilijk?
In de kern is het een groeps les met MTB’ers, die ook op een andere manier met hun sport bezig willen zijn. Bij Fitness voor Fietsers gaat het er om dat je het hele lichaam traint, maar wel zo, dat fietsen het doel is. Naast dat het heel goed is om aan je core-stabiliteit te werken is het ook een feest om dit samen met anderen te doen en om te lachen en samen te werken, binnen een kracht training. Apparatuur gebruiken we niet! Wel materialen als ballen, dumbbells, steps, en ‘bosu’ ballen. Met de laatste inzichten over dynamische kracht training, waar Olympisch kampioen Nino Schurter een goed voorbeeld van is, gaan we trainen.

De locatie voor deze trainingen is de gymzaal aan de Frans Hals straat in Lisse, dus perfect bereikbaar voor zowel de leden uit de Bollenstreek als uit de Haarlemmermeer. De eigen bijdrage voor deze serie van liefst 16 trainingen is 80 euro. Het aantal beschikbare plekken is beperkt. See you @ the gym!

Data en tijden

De eerste training is dinsdag 3 november. Alle vervolg data (altijd op dinsdag) wordt gecommuniceerd aan de deelnemers.

Nieuw in 2020 is de aparte training voor jeugdleden. Deze is van 19.00 tot 19.45 uur.
De volwassenen training is van 20.15 tot 21.15 uur.

Volwassenen training bijna vol

De beschikbare plekken voor volwassenen zijn nagenoeg vergeven!

Speciale korting voor jeugd leden van 50%

Jeugdleden (tot 17 jaar) krijgen 50% korting op de lessen van Barbara. Om deze korting te krijgen voer je bij het afrekenen de volgende korting code in: JEUGDLIDKORTING