Laden Evenementen

« Alle Evenementen

AGU 8 van Noordwijk

september 25 @ 09:00

NoordBikers Marathon Competitie, powered by Schwalbe.

 

8 van Noordwijk

 

Inschrijven

De inschrijving voor de AGU ‘8 van Noordwijk’

Deelname voor leden kost €6,-. Indien je mee doet met eigen chip krijg je €3,- korting.
Deelname voor niet-leden kost €11,-. Indien je mee doet met eigen chip krijg je €3,- korting.

Deelname plaatsen zijn beperkt. Indien na het invullen van onderstaand formulier blijkt dat er geen plekken meer beschikbaar zijn, wordt je op de reservelijst geplaatst. Aanmelding is pas definitief nadat het inschrijven voltooid is via iDeal betaling.

Uitslag 2019 (Ter referentie voor je klassering indicatie op te geven bij aanmelding)

AGU 8vN_2019_Uitslag

Startlijst

volgt nog.

Aanmelden

Helaas, vanwege Corona is het besluit genomen de 8 van Noordwijk dit jaar niet door te laten gaan. De datum is voorlopig aangepast naar zaterdag 25 september 2021.

 


Startlocatie

De ronden worden verreden op het parcours in de Noordwijkse duinen die bekend staan als deel 1 en deel 2. De start bevind zich op het fietspad Duindamseslag ter hoogte van Piet Florisdal.

Marathon Competitie

De AGU ‘8 van Noordwijk’ is onderdeel van de NoordBikers Marathon Competitie. Clubleden doen hier automatisch aan mee en verdienen punten gebaseerd op hun uitslag. Meer informatie over deze competitie is terug te lezen op de marathon competitie pagina.


Deelnemers informatie

 • De AGU ‘8 van Noordwijk’ is geen wedstrijd maar een getimede competitieve training. Op de gevaarlijke plekken langs de route staan wel klaar-overs, maar het parcours is niet afgezet.
  Je kan en zult dus allerhande andere recreanten tegen komen. Wees alert hierop en benader ze zoals je zelf ook benaderd wil worden. Houd je aan de verkeerswet. Deelname is overigens zoals bekend op eigen risico en de NoordBikers erkennen op geen wijze enig aansprakelijkheid.
 • Het is niet toegestaan af te snijden via de rijweg of het voetpad te gebruiken. Vooral op de hoek bij de Duinrand zal hierop streng worden toegezien. Deelnemers die zich hier niet aan houden worden van de uitslaglijst geschrapt en verzocht de getimede training te verlaten.
 • Houd je te allen tijden aan de aanwijzigen van de verkeersbegeleiders!
 • Langzamere deelnemers dienen ruimte te maken voor de snellere deelnemers zodat zij ongehinderd hun weg kunnen vervolgen. De snellere rijders dienen te respecteren dat er ook minder snelle deelnemers zijn en hun ook de ruimte gunnen. Waarschuw tijdig maar bedenk: waar geen plek is om in te halen, dit ook niet doen!
 • Iedere deelnemer is verplicht tot het dragen van een valhelm.
 • Leden van MBC de NoordBikers dienen in clubkleding te rijden. Uitzondering geldt voor leden met dispensatie en nieuwe leden die nog geen kleding hebben kunnen aanschaffen.
 • De eerste 2 groepen starten dit jaar als wederom tegelijkertijd. De overige groepen starten per 5 volgens de startlijst zoals gepubliceerd. De tijd tussen de groepen is 30 seconden. Stel je uiterlijk om 8.50 op in je startgroep om de start goed te kunnen laten verlopen. Ben je te laat, dan wordt er niet op je gewacht.
  Startlijst: ** startlijst volgt binnenkort **
 • Vanaf 12.00 wordt iedereen afgevlagd bij het passeren van de finishlijn ongeacht in welke ronde je dan zit. Dat geeft je 3 uur de tijd om de 8 ronden vol te maken.
 • Er is verzorging aanwezig in de vorm van water en bananen, maar je doet er wijs aan om zelf ook genoeg mee te nemen voor onderweg.
 • Er is EHBO aanwezig bij het start/finishpunt. Als een deelnemer een slechte val maakt, stop dan en verleen bijstand en alarmeer de dichtstbijzijnde verkeersregelaars! Zij zullen de EHBO oproepen.
 • De start vind om 09.00 uur plaats vlak voor het begin van het 2e deel van het parcours. Dit is bij het Piet Florisdal bij Duindamseslag.

Gegevens

Datum:
september 25
Tijd:
09:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Duindamseslag
Duindamseslag
Noordwijk, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

MBC de NoordBikers
E-mail:
info@noordbikers.nl
Site:
www.noordbikers.nl