Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clubweekend 2019

juni 14 - juni 16

In het weekend van 14 t/m 16 juni staat de inmiddels legendarische NoordBikers Clubweekend gepland. Dit jaar bivakkeren we in het pittoreske plaatsje Mayen middenin de Duitse Eifel. We worden dat weekend begeleidt door een aantal locale bikers die ons de mooiste trails van deze mooie omgeving laten zien. Uiteraard staat er zaterdagavond ook weer een BBQ op het programma met veel bratwurst en Duits bier. Dat onze komst niet geheel onopgemerkt gebleven is blijkt uit het feit dat de burgemeester graag met de hele groep op de foto wil.

Kosten van dit weekend zijn € 87,50. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen in een jeugdherberg inclusief 1x avondeten op vrijdag, 2x ontbijt, BBQ op zaterdag en een uniek T-shirt. De inschrijving staat open voor iedereen vanaf 15 jaar en enige ervaring en conditie is vereist. Bij twijfel kan je je trainer raadplegen. Er zijn slechts 80 plekken beschikbaar, wacht dus niet te lang met inschrijven.

Mocht je naast één van 80 beschikbare plekken grijpen, dan zullen we je op een wachtlijst zetten. Er vindt geen restitutie plaats als je je ná 1 mei afmeldt. Uiteraard ben je in dat geval vrij om jou plekje aan iemand anders te geven. Afmeldingen vóór 1 mei zullen wij opvullen met mensen die op de wachtlijst staan.

 

UPDATE: CLUBWEEKEND IS VOL !

Binnen 2 uur waren alle plekken vergeven. Je kan je onderstaand nog wel aanmelden, we plaatsen je dan op de reservelijst.

Aanmelden

 

Verification

Gegevens

Begin:
juni 14
Einde:
juni 16
Evenement Categorieën:
,

Organisator

MBC de NoordBikers
E-mail:
info@noordbikers.nl
Website:
www.noordbikers.nl