Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Clubweekend 2020

juni 12 - juni 14

Opgelet. Vooralsnog gaat het clubweekend gewoon door! De huidige maatregelen zijn van kracht tot 1 juni. We zijn hierbij echter wel afhankelijk van maatregelen die genomen worden In Duitsland. De evenementen commissie staat in contact met het verblijf in Winterberg en mochten er ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op het clubweekend dan zullen de deelnemers hiervan op de hoogte worden gebracht.

Dit jaar staat in het weekend van 12 t/m 14 juni het NoordBikers Clubweekend gepland. Bestemming is ditmaal Winterberg in Duitsland!

Kosten van dit weekend zijn € 87,50. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen inclusief 1x avondeten op vrijdag, 2x ontbijt, avondeten op zaterdag en een uniek T-shirt. De inschrijving staat open voor iedereen vanaf 15 jaar en enige ervaring en conditie is vereist. Bij twijfel kan je je trainer raadplegen. Er zijn slechts 80 plekken beschikbaar, wacht dus niet te lang met inschrijven.

Mocht je naast één van 80 beschikbare plekken grijpen, dan zullen we je op een wachtlijst zetten. Er vindt geen restitutie plaats als je je ná 1 mei afmeldt. Uiteraard ben je in dat geval vrij om jouw plekje aan iemand anders te geven. Afmeldingen vóór 1 mei zullen wij opvullen met mensen die op de wachtlijst staan.

 

Klik hier voor de deelnemerslijst – Winterberg Clubweekend (.pdf)

Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Je kunt het onderstaande formulier nog wel invullen, we zullen je dan op de reservelijst zetten.

Inschrijfformulier !

Na het invullen van onderstaande formulier word je, zolang er voorraad is, doorgeleid naar de betaal pagina. Let op! Je aanmelding voor het weekend is pas definitief als de betaling is gelukt. Invullen van het formulier alleen is geen garantie voor een plek.

Aanmelden

 

Verification

Gegevens

Begin:
juni 12
Einde:
juni 14
Evenement Categorieën:
,

Organisator

MBC de NoordBikers
E-mail:
info@noordbikers.nl
Website:
www.noordbikers.nl