Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Semmy’s Gravel Bonanza

16 september 2023 @ 09:30 - 15:00

Semmy’s Gravel Bonanza

Wat is het? Semmy’s gravel bonanza is een laagdrempelig gravel event waarbij we geld ophalen voor het goede doel: stichting Semmy. Ons doel is gravel liefhebbers bij elkaar brengen en laten genieten van onze mooie omgeving. De routes zijn dan ook zeer afwisselend en gaan over de mooiste gravel en backroads in onze omgeving! Onder het evenement valt een uitgebreide start/finish locatie in Nieuw-Vennep bij Balk Rijwielen en een verzorging station onderweg. Deelname is 17,50 pp . Inbegrepen zijn verzorging bij Start/finish en op de verzorgingspost onderweg. Uiteraard mag een post ride celebration met een Beer and Burger niet ontbreken dus ook dat is inbegrepen. De organisatie heeft geen strijkstok of winstbejag. Al het geld na aftrek van de gemaakte kosten komt ten goede van Stichting Semmy! Deelnemers ontvangen daags voor de ride via de mail een gpx bestand van 75 en 125 km. De rijder kan zelf kiezen op de dag zelf welke hij kiest.

Weapon of choice: een Gravelbike! Ook met een mountainbike of beachbike kom je prima weg. Een racefiets is niet geschikt.

Dag indeling

Vrijdagavond 15 september ontvangen de rijders die zich ingeschreven hebben zoals gezegd 2 gpx bestanden. Deze kunnen in je gps toestel gezet worden. Zaterdag 16 september kan er van 9.30 tot 10.30 vertrokken worden vanaf Balk rijwielen aan de Haverstraat 27, 2153 GB in Nieuw-Vennep. Voor vertrek ontvang je van ons een fiche waarmee je recht hebt op verzorging onderweg en een fiche voor de beer/burger. Vervolgens ga je lekker fietsen.

Bij terug komst ontvang je een lekker biertje en hamburger en is het tijd voor de mooie verhalen.

Spelregels

*Onder het evenement valt de start/finish locatie bij Balk in Nieuw-Vennep en een verzorgingspunt onderweg.
*Deelname aan dit evenement is geheel op eigen risico. De organisatie kan te nimmer aansprakelijk gesteld worden voor de route en ongevallen onderweg en schade of letsel aan deelnemers of derden dat daaruit voortkomt.
*Deelname is 17,50 pp
*Houd je aan de verkeersregels.
*Houd rekening met overige recreanten. Be nice!
*Vergeet je helm niet!
*Respecteer de omgeving, laat geen afval achter!
*Deelname alleen via voor aanmelding. Dag inschrijving is niet mogelijk!

*alles is onder voorbehoud van de dan geldende corona maatregelen.

 

Schrijf je hier in!

Evenement is geweest. Inschrijving is gesloten.

Stichting Semmy

Stichting Semmy heeft als doel om door wetenschappelijk onderzoek de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom) te verlengen. De overlevingskans bij een hersenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. We moeten van die 0% af!

Als Stichting Semmy hebben we ons gecommitteerd aan VUmc om jaarlijks € 300.000,- ter beschikking te stellen voor het onderzoek. Hoe meer geld er beschikbaar komt, hoe meer mensen er op het onderzoek gezet kunnen worden, hoe eerder resultaten te verwachten zijn, en dus hoe eerder we iets voor kinderen met een hersenstamtumor kunnen betekenen.
Elke euro die een deelnemer ophaalt komt volledig ten goede aan onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.

Gegevens

Datum:
16 september 2023
Tijd:
09:30 - 15:00
Evenement Categorie:

Organisator

MBC de NoordBikers
E-mail
info@noordbikers.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Balk Rijwielen
Haverstraat 27
Nieuw-Vennep, NH 2153 GB Nederland
+ Google Maps