Geslaagd clubweekend 2018

  • 3 juni 2018

Het noordbikers clubweekend 2018, powered by Bemelman Bikesport zit er weer op en we gaan deze nog lang heugen! De vrijdag was het nog regenachtig maar daarna werd het weer steeds beter met zelfs stralend zonnig weer op zondag.

Nog nooit hebben we per dag zo weinig kilometers afgelegd als dit jaar. We hebben dan ook nog nooit zoveel super technische paden gehad als hier. Waren de vaste paden nog simpel te doen , toen we aan de gps tracks begonnen op zaterdag was er geen houden meer aan. Dit was genieten tot in je tenen. De lokale jeugdherberg bleek een absolute topper en het heeft ons dan ook aan niks ontbroken. Ook de BBQ op zaterdag was perfect verzorgd (zoals alles) door onze evenementen commissie waarvoor nogmaals dank.

Tot slot nog een dank aan Bemelman bike sport Lisse voor het beschikbaar stellen van de prijzen van het spel. Was je er dit jaar helaas niet bij? Volgend jaar gaan we weer naar een mooie locatie en dat word een speciale. Erbij zijn is meemaken! We danken iedereen voor het lachen, wij hebben genoten!

Het bestuur MBC de NoordBikers

No Replies to "Geslaagd clubweekend 2018"