Gratis onderhoud clinics voor leden

  • 19 september 2020

Dit najaar organiseren diverse clubsponsoren interessante clinics op het gebied van fietsonderhoud, voeding en bike-fitting. Deelname is gratis. Geef je snel op, want het aantal plekken is beperkt! Hieronder lees je alle clinics die er op het programma staan.

UPDATE: vanwege de oplopende Corona besmettingen zijn de clinics afgelast.

15 oktober
Onderhoudsclinic Bemelman Bike Sport

Donderdag 15 oktober is er bij onze clubsponsor Bemelman Bike Sport in Lisse weer een onderhoudsclinic. De clinic start om 19.00 uur. Er is plek voor maximaal 8 personen. Deelname is gratis.

  

17 oktober
Power Up met Trainingsmaatje!

EEN MIDDAG MET ZWIFT, POWER EN BIKE FITTING 

Clubsponsor Trainingsmaatje uit Hillegom organiseert een Tacx en Bike fitting clinic. Tijdens deze interessante clinic hoor je alles hoe je meer power kunt leveren met een Tacx fietstrainer en Zwift. Ook krijg je uitleg over hoe bike fitting een toegevoegde waarde kan leveren aan je power! 
De inschrijving is gratis. Er kunnen maximaal 16 personen meedoen. De clinic begint om 14.00 uur.

  
30 oktober
Onderhouds-, voeding- en bike fitting clinic Raas Bikes

Bij onze sponsor Raas Bikes te Leiden kan je vrijdag 30 oktober terecht voor een gevarieerde clinic. Kom alles te weten op het gebied van fietsonderhoud, sportvoeding en bike fitting. Deze clinic start om 19.00 uur en is gratis. Geef je snel op, want er is maar plek voor 16 personen.

   
12 november
Onderhoudsclinic Bike-Zone

En tot slot ben je donderdag 12 november van harte welkom bij Bike-Zone in Roelofarendsveen voor een gratis onderhoudsclinic. Het begint om 19.00 uur. Er is plek voor maximaal 10 personen.

   

No Replies to "Gratis onderhoud clinics voor leden"


    Got something to say?

    Some html is OK