IndoorTraining

Alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar kunnen Noordbikers mee doen met Fitness voor Fietsers – DE krachttraining voor fietsers, waarmee je core stabiliteit, lenigheid, mobiliteit en kracht oefent, zonder dat je naar de sportschool hoeft. Met een duidelijke opbouw en een grote diversiteit aan oefenvormen kun je sterker worden en daarmee het risico op blessures verkleinen.

Barbara Kreijtz, van MTBtraining.nl is begonnen met het ontwikkelen van een programma voor de winter dat thuis te doen was, zodat je niet aan jaar abonnement voor de sportschool vast zat. En omdat alle oefenvormen thuis gedaan kunnen worden, kun je ook het hele jaar door blijven oefenen. Zonder grote kracht apparatuur, maar met lichaamseigen gewicht en klein materiaal als balans kussens, elastieken en zware ballen. Je zal merken dat simpele oefenvormen achter elkaar, een groot effect kunnen hebben.

Dankzij de locatie in een gymzaal (Frans Halsstraat 4, 2162 CM Lisse) kan er gevarieerd worden met banken, kasten en klimrekken waardoor nog meer kracht oefenvormen bij komen. Al met al een hele gevarieerde winter training voor alle niveaus.

De trainingen zijn wekelijks op dinsdag avond van 20:00 – +/- 21:00 uur en beginnen op 29 oktober. Dit gaat door tot eind februari. Met uitzondering van feestdagen zijn dit 16 lessen.

Deelname kost € 80 per persoon. Inschrijven kan dmv onderstaand formulier. Je wordt doorgeleid naar een iDeal betaal pagina.

Helaas, aanmelden gaat niet meer. De inschrijving is vol!