Nieuwe partner: Bouw-Klik

  • 8 november 2019

We zijn verheugd een nieuwe partner van de vereniging te mogen verwelkomen. Maak kennis met Bouw-Klik.

Sluit je aan bij het regionale bouwnetwerk voor zzp, bouwpersoneel en regionale bouwers. Op de fiets naar je werk was de droom toen Bouw-Klik 6 jaar geleden haar kantoor opende op bedrijventerrein Klei-Oost in Noordwijk.
Om tegengas te geven aan de landelijke tendens waar bouwers in busjes kriskras door Nederland reizen, wilde Bouw-Klik regionale bouwers en bouwkrachten een gezicht geven en hen verbinden.
Samen sterk in de regio, waarbij afstanden tot fietsafstand worden beperkt. Daar je in de bouw vaak alsnog afhankelijk bent van vervoer met een bedrijfswagen om je gereedschap te vervoeren, zet Bouw-Klik zich in om de afstanden te minimaliseren tussen woonplaats en werk.
Kleine afstand zorgt ook voor een gevoel van elkaar kennen en van samen bouwen. Bouw-Klik zorgt voor de klik en geeft bouwers een gezicht.
Vanaf de start was de fietser met bouwhelm ook symbool voor de sportieve bouwsporter, die regionaal werkzaam is.


Om dit beeld te versterken ben ik en mijn collega’s ook op de (race-)fiets gestapt en organiseren wij meerdere fietsevenementen per jaar, waarbij bouwkrachten en werknemers van regionale bouwers zich kunnen aansluiten.
Hoofdevenement is TourdeBouw.nl 150 kilometer langs 10 regionale bouwlocaties om de bouw en onze regio positief in beeld te brengen en om samen een mooi bedrag op te halen in de strijd tegen kinderkanker voor Stichting Juul en Prinses Maxima Centrum.
Gelokt door bikende medefietsers heb ik onlangs ook een mtb aangeschaft. Ik heb inmiddels ook al mogen kennismaken met de prachtig onderhouden parcours van MBC Noordbikers. Met onze sponsoring willen we de vele vrijwilligers van jullie club graag ondersteunen en hopen dat jullie het parcours regionaal kunnen uitbreiden.
 
Met sportieve groet,
Martijn Houwaard

No Replies to "Nieuwe partner: Bouw-Klik"


    Got something to say?

    Some html is OK