Noordbikers kleuren Rijswijk Oranje

  • 9 september 2018

Vandaag kleurde Rijswijk Oranje door een groot aantal jeugdige Noordbikers.
8 jeugdrenners stonden aan de start van de ZH-cup.
In de jongste categorie ging Senne er met de 3e plaats bij de meiden van door!
Daarna was het de beurt aan de oudste jeugd categorie (6/7), hier stonden Hidde, Quin, Laurens en Casper aan de start. Na een mooie en spannende race eindigde de strijd om plek 1 in t voordeel van Casper. Laurens moest met een hele mooie 2e plaats genoegen nemen.
In de “open” klasse stonden Bo, Thimo en Lucas aan de start. Thimo wist heel lang bij de ontketende Lucas te blijven en leek op een tweede plaats af te stevenen… helaas was de laatste aanval van Lucas net even te veel en moest hij van z’n inspanningen bekomen waardoor hij zijn 2e plaats moest inruilen voor een knappe 3e plaats op de finish.

Hidde, Quin en Bo hadden weliswaar geen zicht op het podium maar lieten alledrie wel zien dat ze voor elke plek willen vechten!

Allemaal kwamen ze moe en voldaan over de finish van t mooie en zware rondje (400 hm p/race)!

5 medailles rijker gingen we daarna weer huiswaarts🏆

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, fiets, buiten en natuur
Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen en buiten Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, buiten en natuur Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, buiten en natuur

No Replies to "Noordbikers kleuren Rijswijk Oranje"