NoordBikers op het NK veldrijden Jeugd 2019

  • 27 januari 2019

Gisteren was het zover, onze toppers Quin En Raf streden op hun NK Veldrijden Jeugd 2019

Het parcours lag heel anders dan de dag ervoor tijdens de verkenning lag er nog overal sneeuw. Nu was de ondergrond keihard en bleef de voorspelde regen uit. Een racebaan was een hele goede omschrijving voor dit mooie evenement, jammer genoeg was dit niet in het voordeel van onze mannen. De enorme startgelden in deze 2 categorieën zijn natuurlijk prachtig, veldrijden word steeds populairder!

Raf had een prima start en wist zich lang in de top 20 te handhaven maar in de laatste 2 rondes was het toch wat teveel geweest en zakte hij wat terug. Uiteindelijk toch mooi 24e van Nederland geworden met een deelnemersveld van 54 mannen een topprestatie.

Quin had in cat. 7 ook redelijk goed start, deze wedstrijd werd echter ontsierd door een valpartij van zeker 10 heren binnen de eerste 50m (KNWU had er niet opnieuw gestart moeten worden?) ook Quin kreeg een duw maar kon mee. Hard geknokt en een aantal mooie uitrem acties met een pracht resultaat 22e van Nederland met een startveld van 56 kerels.

Mannen ondanks dat jullie je, zelf gestelde, NK doel niet hebben gehaald hebben jullie een schitterend seizoen gedraaid. Jullie zijn enorm gegroeid en de uitslagen waren navenant.

Wij hebben enorm veel zin in het komende MTB seizoen en zijn benieuwd naar de wedstrijden (en uitslagen) die jullie daar gaan rijden. Dit geldt overigens voor al onze wedstrijdrijders.

Als jullie na het zien van de filmpjes ook zin hebben om wedstrijden te rijden stuur dan een bericht via Facebook of de website of spreek je trainer aan.

Gisteren was het zover, onze toppers Quin En Raf streden op hun NK Veldrijden Jeugd 2019 Het parcours lag heel anders dan de dag ervoor tijdens de verkenning lag er nog overal sneeuw. Nu was de ondergrond keihard en bleef de voorspelde regen uit. Een racebaan was een hele goede omschrijving voor dit mooie evenement, jammer genoeg was dit niet in het voordeel van onze mannen. De enorme startgelden in deze 2 categorieën zijn natuurlijk prachtig, veldrijden word steeds populairder!Raf had een prima start en wist zich lang in de top 20 te handhaven maar in de laatste 2 rondes was het toch wat teveel geweest en zakte hij wat terug. Uiteindelijk toch mooi 24e van Nederland geworden met een deelnemersveld van 54 mannen een topprestatie.Quin had in cat. 7 ook redelijk goed start, deze wedstrijd werd echter ontsierd door een valpartij van zeker 10 heren binnen de eerste 50m (KNWU had er niet opnieuw gestart moeten worden?) ook Quin kreeg een duw maar kon mee. Hard geknokt en een aantal mooie uitrem acties met een pracht resultaat 22e van Nederland met een startveld van 56 kerels.Mannen ondanks dat jullie je, zelf gestelde, NK doel niet hebben gehaald hebben jullie een schitterend seizoen gedraaid. Jullie zijn enorm gegroeid en de uitslagen waren navenant. Wij hebben enorm veel zin in het komende MTB seizoen en zijn benieuwd naar de wedstrijden (en uitslagen) die jullie daar gaan rijden. Dit geldt overigens voor al onze wedstrijdrijders.Als jullie na het zien van de filmpjes ook zin hebben om wedstrijden te rijden stuur dan een bericht via Facebook of de website of spreek je trainer aan.

Geplaatst door Mbc de Noordbikers op Zondag 27 januari 2019

https://www.facebook.com/mbc.denoordbikers/videos/230908967858272/

No Replies to "NoordBikers op het NK veldrijden Jeugd 2019"


    Got something to say?

    Some html is OK