De Streetrace Noordwijk op de boulevard zal verreden worden op zaterdag middag 22 juni. Er wordt al volop gewerkt om een interessante en uitdagende route uit te stippelen over de boulevard en duinrand met diverse obstakels. In meerdere heats zal telkens 20 minuten gereden worden tussen de doorkomsten van de Ladies Classic. Hoe en wat lees je hieronder.

UITSLAGEN STREETRACE 2019

(LINK NAAR .PDF BESTAND)

Inschrijven

Het evenement is inmiddels geweest, volgend jaar een nieuwe kans.

De Streetrace is tevens onderdeel van de Bike Experts MTBcup (voorheen MTBcupZH) en NoordBikers Zomeravond Competitie (ZAC).
**Ook als je al mee doet aan de ZAC en al een stuurbordje hebt, dan dien je toch specifiek voor deze Streetrace in te schrijven.**

Deelname kosten Streetrace
Leden MBC de NoordBikers: € 0,00
Niet-leden: € 3,00

Stuurbordje
Iedereen dient met een stuurbordje te rijden. NoordBikers die er een van de ZAC hebben rijden daar mee. Heb je nog geen stuurbordje, dan krijg je er een. We vragen hier wel € 10 borg voor. Dit kun je voldoen tijdens de aanmelding of ter plekke. Dit geldt ook voor niet-leden: € 10 borg die achteraf na inname wordt geretourneerd.
Afhalen van je stuurbordje kan in het Golden Tulip hotel tegenover de receptie.

Heats

Zoals gezegd wordt er gereden in heats. Vier in totaal waarvan twee qualify heats. De deelnemers in de fun-klasse worden op alfabetische volgorde verdeeld over qualify heat 1 of 2. De renners in de top-klasse rijden alle in dezelfde heat.
Er is een maximum aantal van 70 deelnemers, dus elke heat start met maximaal 35 deelnemers.
Van beide heats gaat de eerste helft door naar heat 3 (grote finale) en de tweede helft gaat door naar heat 4 (kleine finale). Elke deelnemer rijdt hoe dan ook 2 heats.

Klassement MTBcupZH

De einduitslag voor de MTB-Cup wordt bepaald door de volgorde van heat 3, gevolgd door de volgorde van heat 4.

Klassement ZAC

De einduitslag voor de ZAC wordt bepaald door de volgorde van heat 3, gevolgd door de volgorde van heat 4. Bij het opmaken van de einduitslag wordt rekening gehouden met deelname in de top-klasse of fun-klasse.

Rijden in club tenue

Het moge duidelijk zijn dat leden van MBC de NoordBikers in NoordBikers clubtenue meerijden. Hier niet aan voldoen is diskwalificatie bij aanvang en je wordt niet in de uitslag opgenomen. Door deel te nemen ga je hiermee akkoord. Uitzondering geldt voor leden die dispensatie hebben ontvangen en nieuwe leden.

Programma

Start eerste heat: ca. 16.30 uur direct na het startshot van de Ladies Classic.
Finish vierde heat: ca. 19.30 uur

Dagprijzen

Er zijn prijzen voor de eerste 3 in de A-finale die uitkomen in de top-klasse.
Er zijn prijzen voor de eerste 3 in de A-finale die uitkomen in de fun-klasse.
Er zijn bloemen voor de eerste 3 in de B-finale die uitkomen in de fun-klasse.