Trainingen starten definitief 2 juni

  • 18 mei 2020

Om de trainingen optimaal mogelijk voor te bereiden en de stroomlijnen hebben we besloten de trainingen nog een week uit te stellen. Namelijk voor Hoofddorp tot dinsdag 2 juni en voor Noordwijk tot woensdag 3 juni. Dit is definitief. Het trainers protocol is opgesteld en goedgekeurd door de gemeente.

Per nieuwsbrief zullen alle leden geïnformeerd worden over de gang van zaken om trainingen te kunnen volgen. Beperkingen blijven van kracht, de meest duidelijke is de groepsgrootte per trainer. Deze mag inclusief trainer niet groter zijn dan 10 personen. Dit gaat er hoe dan ook toe leiden dat niet ieder lid elke week kan meetrainen. We zetten een manier op om dit zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Niettemin is ook deze werkwijze onderhevig aan beperkingen die tot teleurstelling zal leiden. De gekozen methode is een besluit van het bestuur waar de trainers zich aan zullen houden.

Wij blijven uiteraard altijd de berichtgevingen in de gaten houden en zullen het advies van de KNWU hierin blijven volgen. Het KNWU volgt het advies van de RIVM.

Lees hier wat de KNWU hierover zegt.

No Replies to "Trainingen starten definitief 2 juni"


    Got something to say?

    Some html is OK