Trainingsgroep selectie

De trainingen kunnen weliswaar beginnen, helaas dit jaar door het Corona virus wel met veel restricties. Om aan alle gestelde restricties tegemoet te komen heeft het bestuur een Protocol opgesteld waarbinnen de trainingen plaats moeten vinden. Er zal door de gemeente Noordwijk en Haarlemmermeer op gehandhaafd worden.

Klik op deze link om het protocol te lezen.

Twee belangrijke punten zijn:
1. Alle algemene Corona regels (Blijf thuis als….; 1,5 meter…),
2. Trainen in groepen alleen met beperkte groepsgrootte.

Wij hebben dat aantal gesteld op 12 op de (afgesloten) route/trail. Dit heeft zowel voor Noordwijk als voor Hoofddorp consequenties. Afgelopen jaren waren de trainingsgroepen namelijk veelal boven de 12 met uitschieters tot 25. Dat kan nu dus niet.

Aanmelden voor een training groep
—Als je vanaf juni mee wilt trainen moet je aanmelden via onderstaand formulier en aangeven in welke trainingsgroep je mee wilt trainen. Doe dit zo snel mogelijk omdat groepen ingedeeld gaan worden en deze een beperkt aantal deelnemers zullen hebben.
—Daarnaast zal je moeten registreren via een app (SPOND). Na het invullen van onderstaand formulier wordt je automatisch doorgeleid naar de SPOND app instructie pagina.
—Eenmaal aangemeld bij SPOND wijzen wij je een trainingsgroep toe. Als het kan die van je voorkeur, maar als die ‘te vol’ is, dan aan een gelijkwaardige trainingsgroep.

Deelname aan training avond
—5 dagen voordat de training aanvangt kan je je via de SPOND app aanmelden bij die trainingsgroep. De eerste 11 worden voor die training geplaatst – Vanaf nummer 12 kom je op de wachtlijst voor die training
—Degenen die niet mee hebben getraind krijgen voor de training daarop voorrang bij aanmelden voor die training. Zij kunnen weer 5 dagen van te voren inschrijven.
—Degenen die wel mee hebben getraind – kunnen formeel pas 3 dagen van te voren inschrijven. De trainer houdt dit in de gaten omdat we geen app hebben die dat automatisch corrigeert.

Aanmelden

 

Verification