Uitslag ZAC #1

  • 20 april 2017

De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive is gisteren weer van start gegaan!

Er stonden 15 deelnemers aan de start in de Top klasse en de Fun klasse had 35 deelnemers. In de topklasse werd een mooie strijd geleverd tussen Maarten en Job om de eerste plaats en tussen Paul en Jeroen om de tweede plaats. De winst ging naar Maarten en Paul pakte de derde plek. De nieuwelingen Pepijn en Iwan reden ook in de top klasse mee en dat is zeker ook waar ze thuis horen. Die landelijke jeugdwedstrijden hebben duidelijk effect. Binnenkort gaan ze zich vast melden in de voorste gelederen.

Ook in de Fun klasse was weer een mooie strijd gaande in een kopgroep die van begin tot eind aan elkaar gewaagd waren. Mark, Tim en Martijn hebben na verschillende positie wisselingen de eerste, tweede en derde plaats opgeëist. Een aantal deelnemers heeft hier ook voor het eerst mee gedaan en goede ervaring opgedaan voor de volgende keer.

De uitslag in de dames en achterhoede competitie wordt nog uitgewerkt en volgt z.s.m.

We proberen uiteraard de uitslag in één keer correct te hebben, maar mochten er opmerkingen of vragen zijn over de uitslag dan horen we dat uiteraard graag zo snel mogelijk.

Zoals gecommuniceerd dient er gereden te worden in clubkleding. Uitzondering geldt voor leden met dispensatie of die recentelijk lid zijn geworden.

We willen graag de volgende vrijwilligers bedanken: Diane Keyzers, Evert van Waegeningh, Joost Hiep, Geep den Hollander en Jan de Ridder.

De overige data voor 2017 zijn als volgt:

  • woensdag 24 mei
  • zaterdag 17 juni (streetrace Noordwijk)
  • zondag 9 juli (Haarlemmermeers kampioenschap)
  • woensdag 23 augustus

Powered by:

partner18_logo2

No Replies to "Uitslag ZAC #1"