Uitslag ZAC #5 en Einduitslag

  • 23 augustus 2017

De NoordBikers Zomeravond Competitie, powered by BikeSportive beleefde vanavond zijn eindstrijd!

De Zomeravond competitie is gestreden. De einduitslag is bekend. In een zinderend uurtje werd zowel in de top klasse als de fun klasse gestreden om de eindoverwinning.

Bij de top reden zo goed als de hele wedstrijd lang Maarten, Job, Paul en Peter gezamelijk hun rondjes. Elkaar niet meer ruimte gevend dan een band breedte. De eindoverwinning zou gaan naar Maarten of Job, afhankelijk wie van hen twee als eerste zou eindigen. In de laatste ronde was het Job die als eerste finishte met vlak daarachter Paul, Peter en op de 4e plaats Maarten. Dat het van ver moest komen bleek wel, want Job moest er letterlijk even van bijkomen door gestrekt op de grond te gaan liggen.
Door deze uitslag is Paul nog een plekje opgeschoven te koste van Maarten. De uitslag qua punten is weliswaar gelijk, in het onderling resultaat is het Paul die iets beter heeft gepresteerd.

Einduitslag top 3 in de Top klasse
1. Job de Ridder
2. Paul van Eeden
3. Maarten Visker

In de funklasse was het Tim die in de eerste ronde al los reed en niet meer om keek. Daarachter waren het Michael en Marcel die gezamelijk om de 2e plek streden. Michael was erop gebrand die 2e plaats vast te houden. Dat was belangrijk namelijk voor de eindoverwinning…dachten we. Er was nog even de gedachte namelijk dat Michael de 1e plaats had behouden aangezien Tim vooraf nog 10 punten achterstond. Echter, vanwege het schrapresultaat kon hij zijn minste uitslag (85 punten) uiteindelijk inwisselen voor een goede uitslag (100 punten). Dus ondanks dat Michael geweldig streed en 95 punten behaalde was dat niet voldoende voor de eindoverwinning.

Pech ditmaal voor Margot die door schakel problemen uitviel.

Einduitslag top 3 in de Funklasse
1. Tim van Gijlswijk
2. Michael van Strien
3. Marcel Waaning

We hebben dit jaar een mooie competitie gezien waar bij zowel de top klasse als de fun klasse de einduitslag pas in de allerlaatste wedstrijd bepaald kon worden.

Alle deelnemers bedankt voor het maken van de competitie.
Alle vrijwilligers bedankt voor het mogelijk maken van de competitie!

We willen graag de volgende vrijwilligers bedanken: Diane Keyzers, Geep den Hollander, Jan de Ridder, Jos Versteege en Stef Dubbelaar.

Powered by:

partner18_logo2


No Replies to "Uitslag ZAC #5 en Einduitslag"