Vrijwilligers

Tijdens de afgelopen jaarvergadering is het nieuwe vrijwilligersbeleid aangenomen, dat hier terug te lezen is. Met dit beleid is afgesproken dat elk actief lid (iedereen die deelneemt aan trainingen en activiteiten) 1x per jaar een paar uurtjes komt helpen bij bv parcoursonderhoud of een wedstrijd/evenement.

In elke nieuwsbrief zal een overzicht komen te staan van activiteiten waar hulp bij nodig is. Ook kan je persoonlijk benadert worden met de vraag of je gezellig een paar uurtjes komt helpen bij een aankomende activiteit. Zo kunnen we met elkaar de vereniging draaiende houden!

Wil los van een vermeld evenement aanmelden als vrijwilliger? Mail naar margot@noordbikers.nl

Binnenkort is hulp nodig bij:
 • Clubweekend: de evenementencommissie zoekt enkele mensen die willen helpen bij de organisatie van het clubweekend op 9-11 juni; vooraf tijdens enkele overleggen en hulp tijdens het weekend zelf.
  • Wil je helpen, meld je dan hier aan!

   Aanmelden vrijwilliger Clubweekend

    

   Verification

   undefined
 • Wedstrijdcrew: elk jaar organiseert de club een aantal wedstrijden. Hiervoor zijn we op zoek naar een groepje mensen dat regelmatig wil helpen met de op/afbouw of het bijhouden van de doorkomsten. Het helpt de organisatie enorm als er een vast groepje mensen is die hen hierbij tijdens een wedstrijd ondersteunt.
  • Aanmelden kan hier!

   Aanmelden vrijwilliger Wedstrijdcrew

    

   Verification

   undefined