Weekend afgesloten in Hilversum

  • 4 november 2018

Vandaag als afsluiting van de jongens hun fietsweekend naar Hilversum toe voor de landelijke veldrit daar. Op een leuk parcours met een flinke zandbak, een trap, een kom bocht, heuveltjes en balkjes konden de mannen hun lol op 😄.

Na lekker ingereden te hebben mocht Raf na de pauze aan de bak en hij ging als een speer en haalde heel wat mede fietsers in. Mooie bochten reed hij en hij gaf alles. Met een super 13e plek als eindstand.

Quin ging daarna van start en die had niet zo’n goede start door wat geduw, maar hij liet zich niet uit het veld slaan. In de eerste bocht alleen pech zijn draaiknop van zijn schoen schoot ervan af dus dat betekende dat zijn schoen los zat. Na even paniek met de gedachte wat moet ik nu doen. Herpakte hij zich en besefte dat er weinig anders opzat dan door te bikkelen en dus met dat ene been alleen maar duwen en dat andere been moest harder aan het werk. Hij ging als een speer in de achtervolging en wist de ene na de andere in te halen. Bij de balkjes verloor hij wel wat tijd doordat hij niet kon hoppen met die losse schoen en ook bij de trap rende het lastig met losse schoen. Maar wat heeft hij gevochten zeg!!!💪🏻💪🏻 met een geweldige 12e plaats als eindresultaat.

Vandaag als afsluiting van de jongens hun fietsweekend naar Hilversum toe voor de landelijke veldrit daar. Op een leuk parcours met een flinke zandbak, een trap, een kom bocht, heuveltjes en balkjes konden de mannen hun lol op 😄. Na lekker ingereden te hebben mocht Raf na de pauze aan de bak en hij ging als een speer en haalde heel wat mede fietsers in. Mooie bochten reed hij en hij gaf alles. Met een super 13e plek als eindstand. Quin ging daarna van start en die had niet zo’n goede start door wat geduw, maar hij liet zich niet uit het veld slaan. In de eerste bocht alleen pech zijn draaiknop van zijn schoen schoot ervan af dus dat betekende dat zijn schoen los zat. Na even paniek met de gedachte wat moet ik nu doen. Herpakte hij zich en besefte dat er weinig anders opzat dan door te bikkelen en dus met dat ene been alleen maar duwen en dat andere been moest harder aan het werk. Hij ging als een speer in de achtervolging en wist de ene na de andere in te halen. Bij de balkjes verloor hij wel wat tijd doordat hij niet kon hoppen met die losse schoen en ook bij de trap rende het lastig met losse schoen. Maar wat heeft hij gevochten zeg!!!💪🏻💪🏻 met een geweldige 12e plaats als eindresultaat.

Geplaatst door Mbc de Noordbikers op Zondag 4 november 2018

No Replies to "Weekend afgesloten in Hilversum"