Wie de jeugd heeft…

  • 22 maart 2015
\r\n

Niet gehinderd door kou, wind en regen mochten 35 kinderen van 2 tot 8 jaar afgelopen zaterdag voorzichtig ruiken aan het echte mountainbiken.

\r\n

\r\n

\r\n\r\n
\r\n

\r\n\r\nEen kas in Lisserbroek was voor de gelegenheid omgetoverd tot een prachtig indoor mountainbike-paradijs.\r\n\r\n

\r\n

De mountainbikevereniging van de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer, MBC de Noordbikers, groeit en bloeit. Opgericht in 2011, is het aantal leden in 4 jaar gegroeid naar 300, in leeftijd variërend van 8 tot 70 jaar. De zeer actieve vereniging organiseert veel activiteiten voor haar leden, maar kijkt ook nu al naar de leden van de toekomst, de allerkleinsten.

\r\n

\r\n

In een tuinbouwkas in Lisserbroek was een heus mountainbikeparcours aangelegd, waar afgelopen zaterdag 35 kinderen van 2 tot 8 jaar hun rondjes draaiden. De allerjongsten op stoere loopfietsen en de oudere kinderen op echte fietsen. Met een lach en een traan en onder enthousiast toezicht van vele aanwezige familieleden, werd er soms fanatiek gestreden om de overwinning. Maar het ongedwongen plezier stond voorop. Uiteraard werd het inwendige mensje niet vergeten, de kinderen lieten zich de chips en limonade goed smaken. Na afloop ontvingen alle kinderen een mooie medaille en was het nog een hele uitdaging ze mee naar huis te krijgen. Met het mountainbiken zit het wel goed.

\r\n

\r\n

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

\r\n

\r\n
IMG_5423 IMG_5419 IMG_5345 IMG_5222 IMG_5160 IMG_5448
\r\n\r\n
\r\n\r\n

\r\n

1 Reply to "Wie de jeugd heeft..."

  • comment-avatar
    Sietske Kulk
    25 maart 2015 (17:32)
    Reply

    Onze kinderen hebben genoten van het evenement. Lekker crossen op een cool parcours. Net als in het echt. \r\n\r\nBedankt


Got something to say?

Some html is OK