Yes, het seizoen is nu echt los!

  • 16 april 2018

Afgelopen weken zijn de zomertrainingen gestart en de opkomst is echt geweldig te noemen.
Vandaag mochten onze bikkels de Bike Experts MTB cup aftrappen met een onvervalste XCE, een afvalrace, waarbij er over een relatief kort parcours twee ronden volle bak werd gekoerst. Hierna gingen de eerste twee door naar de volgende ronde.
De jongste van het stel Raf had pech met zijn loting maar herpakte zich super. Zijn eerste heat was tegen de uiteindelijke nr 1 en 2 zelf reed hij in de B finale naar de winst hierdoor haalde hij een prachtige 5e plaats.
Hoe hoger de categorieën hoe oranjer de kleur werd. Cat. 6-7 werd bestreden door Quin, Laurens, Beau, Hidde en Casper. Er werd hard gestreden in de verschillende rondes Hidde (5e) en Beau (6e) reden de B finale en Quin, Laurens en Casper wisten het podium te bezetten.
In de hoogste klasse (open) gaven Finn, Bo, Lucas, Thimo en Mirko acte de presence. Een mooie strijd tussen deze mannen. Uiteindelijk bleek Lucas het snelst van allen maar ook hier kleurde het podium opvallend oranje.
Het was een lange maar succesvolle dag. De jeugdtrainers hebben genoten en zijn trots op de resultaten van hun pupillen (en die van Mirko 😉)

No Replies to "Yes, het seizoen is nu echt los!"