Sponsors

HoofdsponsorsBandenspecialist Schwalbe is trotse sponsor van MBC de Noordbikers. Schwalbe, marktleider in Europa, wil deze actieve en snelgroeiende vereniging graag ondersteunen vanwege de serieuze en gemotiveerde inzet van bestuur en leden. Sinds de oprichting van deze vereniging is er een enorme opleving gekomen in de mountainbikesport in de regio duin- en Bollenstreek. Schwalbe banden zijn sinds 1973 op de Europese markt verkrijgbaar. Schwalbe heeft haar hoofdkantoor vlakbij het Duitse Keulen. Met dochterondernemingen in Nederland, Frankrijk, Italië, noord-Amerika, Indonesië en Engeland en met partners in meer dan 40 landen wereldwijd is Schwalbe een absoluut toonaangevend merk.

Stefan Treling, Schwalbe Nederland: ‘We zijn er trots op dat we iets kunnen betekenen voor de Noordbikers. Zowel het bestuur als de leden bruisen van energie en doorzettingsvermogen. Niet alleen in de al dan niet door Noordbikers georganiseerde wedstrijden, maar ook in het onderhoud van parkoersen, het opleiden van jeugd en het creëren van een uitstekende sfeer binnen de club! Wij zullen vanaf onze kant de leden van MBC de Noordbikers blijven verrassen met nieuwe en doorgeëvalueerde mountainbikebanden om het beste uit zichzelf te kunnen halen!
Wij wensen alle leden veel veilige kilometers toe!ABC Belettering is een klein, flexibel bedrijf, dat snel en slagvaardig inspeelt op al uw reclame-wensen. Al 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van reclame, en zorgen er dan ook voor dat u de aandacht krijgt die u verdient. Met vernieuwende, verrassende en praktische ideeën combineren wij vakmanschap met ervaring en uiterste precisie.

Uw reclame wordt met de uiterste zorg volgens uw eisen geproduceerd en gebruiksklaar afgeleverd. In onze studio combineren wij al onze grafische ontwerpkennis met de juiste materiaalkeuzes, afwerking mogelijkheden en montagetechnieken. Zo leveren wij altijd een constante, hoogwaardige kwaliteit voor zowel kleine als grote aantallen.
Voor meer informatie, prijsopgaven of een reclame advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte fiets, fietskleding of accessoire. En in onze werkplaats houden we je fiets in perfecte staat.


Partnerswww.bemelmanbikesport.nl

Dick Bemelman begon 40 jaar geleden als schadehersteller in zijn onderneming Autoschade Bollenstreek . Zo ondernemend als hij is zocht Dick een nieuwe uitdaging er bij , fietslakkerij Bikepaint . Als fanatiek fietsliefhebber had hij de droom een wielerzaak gespecialiseerd op het gebied van Race en Mountainbike neer te zetten. Inmiddels heeft BemelmanBikesport zijn 1e jaar op de Heereweg 205 in Lisse met trots en succes gevierd .

FIETSEN IS BELEVEN!
Daarom brengen BemelmanBikeSport en Bikepaint samen een uniek concept in Nederland. “Wij zijn niet ‘zomaar’ een rijwielzaak maar gespecialiseerd in custom built en custom painted fietsen. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie kunnen wij van elke fiets een individuele belevenis maken. Zowel voor de beginnende als fanatieke fietser.” Elk materiaal heeft zijn eigen, specifieke eigenschappen – aluminium, staal, carbon, titanium – waarmee een frame-set wordt opgebouwd en vervolgens uitgerust met state-of-the-art componenten, zoals ultralichte carbon-wielen, elektronische schakeling en hydraulische remmen; alles is mogelijk! Dankzij onze meetsystemen wordt de fiets geheel/nauwkeurig op uw lichaamsafmetingen afgesteld; eventuele fietsblessures in de toekomst kunnen hierdoor dikwijls al worden voorkomen dan wel verholpen. Loop daarvoor eens kosteloos binnen bij de afdeling ‘fietsklachten’; wij helpen u graag. Uiteraard bieden wij tevens een aantal kwaliteitslijnen in mountainbikes en racefietsen, waaronder Isaac, Merida, Fondriest, Santos, Pilot en E-bike Spiked, en helpen en adviseren vakkundig bij de assemblage van uw ideale mountainbike, racefiets, trekking-, baan- of crossfiets en e-bike. Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen en voorkeuren om samen te komen tot die ene unieke sportfiets. De Engelsen zeggen dat zo mooi: we build your dream!

ULTIEME SERVICE
Service staat bij ons hoog in het vaandel, inclusief de mogelijkheid tot halen en brengen. Onze monteur Gerard van Rijssel is u graag van dienst voor elke reparatie, servicebeurt en/of schadeherstel. Zelf een enthousiaste en ervaren wielersporter, begrijpt hij zeker precies wat u bedoelt. Wij repareren alle soorten en merken fietsen, verstrekken vrijblijvend informatie en kunnen bemiddelen tussen u en de schade-expert. Desgewenst bieden wij zelfs trainingsbegeleiding en –advies, bieden u een testrit aan en adviseren bij het kiezen van de juiste kleur, een bedrijfslogo of individueel design, dit alles vakkundig uitgevoerd door onze eigen fiets lakkerij Bikepaint. Nieuwsgierig geworden? Stap vrijblijvend eens binnen en strijk neer bij onze gezellige koffiebar; wij bieden u graag een kopje koffie aan.


www.mtbtraining.nl

MTBtraining schrijft trainingsschema’s en verzorgt coaching. Het is het resultaat van eigen ervaring als wedstrijd mountainbiker, bestuderen van trainingsleer en jaarlijkse (inter)nationale congressen en pure passie voor de mountainbike sport en de bewegende mens. Nascholing van de nationale bond en toonaangevende organisaties hoort daar bij.

Het unieke van MTBtraining is dat er ruimte en kennis is voor iedereen; man & vrouw, jong & oud. Nooit stuur ik een trainingsschema dat “op de plank ligt” voor een evenement of wedstrijd dat bijvoorbeeld 6 maanden in de toekomst ligt. Elke levensfase kent zijn eigen trainingsopbouw en voor vrouwen spelen dan ook nog hormonale schommelingen een rol. Daar ligt de kracht van MTBtraining.

Met een achtergrond als docent lichamelijke opvoeding is het kijken naar de sporter op de fiets een aangeleerde skill, waarmee ik met een kleine aanwijzing een verschil kan maken in de techniek. Zelf ben ik nog actief wedstrijd rijder en train ik hetzelfde als dat ik mijn atleten vraag te doen.


vinkbikes.nl

Vink Bikes is in 2016 begonnen als webshop en heeft zich vanaf 2024 uitgebreid met een werkplaats locatie in Leersum. Hier kunt u op afspraak langs komen voor advies op maat en onderhoud aan uw Mountainbike, Racefiets, Strandfiets of Gravelbike. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een bakje koffie. Tot slot blijven wij nog steeds actief met de webshop, waar u alle materialen makkelijk en snel online kunt bestellen!

Wij helpen u graag!


www.jjcomputers.nl

In 2000 zijn wij JJComputerservice in Sassenheim gestart. Al 22 jaar bieden wij een verscheidenheid aan diensten en producten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere nieuwe computers, laptops en randapparatuur, maar voeren wij ook reparaties uit aan al uw computer apparatuur. Naast de particulieren markt verzorgen wij bijvoorbeeld ook aanleg, beheer en onderhoud van netwerken voor midden en klein bedrijf. Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Loop gerust even binnen of neem contact met ons op.


www.keesfietsshop.nl

Kees’ Fietsshop in Noordwijk is al sinds 1989 een begrip in de Bollenstreek. Gespecialiseerd in racefietsen, mountainbikes, sportfietsen en e-bikes.

Door de nauwe samenwerking met de leveranciers en fabrikanten kan Kees’ Fietsshop een breed assortiment aan bekende merken fietsen aanbieden voor een scherpe prijs. Voor iedere doelgroep heeft Kees’ Fietsshop wel een passende fiets.
Tevens een ruim aanbod aan fietskleding en fietsschoenen
Ook heeft Kees’ Fietsshop een ruime voorraad aan tweedehands fietsen.

Ben je op zoek naar onderdelen en/of accessoires? Kees’ Fietsshop kan je voorzien van originele onderdelen.
Ook voor professionele reparaties kan je terecht in de ruime overzichtelijke winkel en werkplaats.
Een fiets huren, of het nu een stadsfiets of een mountainbike is, behoort ook tot de mogelijkheid.

Kom gerust, vrijblijvend, even langs voor een bak koffie.


www.duursport.nl

Duursport helpt sporters met het beste advies over sportvoeding, vergezeld van hoogwaardige producten, waarmee sporters op elk niveau, op een gezonde manier, hun prestaties kunnen verbeteren! Dit doen we door een uitstekende online omgeving waar de producten en veel gratis informatie te vinden zijn, je bent natuurlijk altijd welkom contact op te nemen. Hoewel Duursport voor sportvoeding vooral een online multi-brand shop is, zijn we gevestigd in Noordwijk. Daarom zijn we trots op de plezierige samenwerking met de Noordbikers.


www.bouw-klik.nl

Sluit je aan bij het regionale bouwnetwerk voor zzp, bouwpersoneel en regionale bouwers. Op de fiets naar je werk was de droom toen Bouw-Klik 6 jaar geleden haar kantoor opende op bedrijventerrein Klei-Oost in Noordwijk.
Om tegengas te geven aan de landelijke tendens waar bouwers in busjes kriskras door Nederland reizen, wilde Bouw-Klik regionale bouwers en bouwkrachten een gezicht geven en hen verbinden.
Samen sterk in de regio, waarbij afstanden tot fietsafstand worden beperkt. Daar je in de bouw vaak alsnog afhankelijk bent van vervoer met een bedrijfswagen om je gereedschap te vervoeren, zet Bouw-Klik zich in om de afstanden te minimaliseren tussen woonplaats en werk.
Kleine afstand zorgt ook voor een gevoel van elkaar kennen en van samen bouwen. Bouw-Klik zorgt voor de klik en geeft bouwers een gezicht.
Vanaf de start was de fietser met bouwhelm ook symbool voor de sportieve bouwsporter, die regionaal werkzaam is.

Om dit beeld te versterken ben ik en mijn collega’s ook op de (race-)fiets gestapt en organiseren wij meerdere fietsevenementen per jaar, waarbij bouwkrachten en werknemers van regionale bouwers zich kunnen aansluiten.
Hoofdevenement is TourdeBouw.nl 150 kilometer langs 10 regionale bouwlocaties om de bouw en onze regio positief in beeld te brengen en om samen een mooi bedrag op te halen in de strijd tegen kinderkanker voor Stichting Juul en Prinses Maxima Centrum.
Gelokt door bikende medefietsers heb ik onlangs ook een mtb aangeschaft. Ik heb inmiddels ook al mogen kennismaken met de prachtig onderhouden parcours van MBC Noordbikers. Met onze sponsoring willen we de vele vrijwilligers van jullie club graag ondersteunen en hopen dat jullie het parcours regionaal kunnen uitbreiden.

Met sportieve groet,
Martijn Houwaard


www.raasbikes.cc

Op zoek naar een plek waar je jouw mountainbike kunt brengen voor een onderhoudsbeurt? Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe? Maak kennis met Raas bikes in Leiden!
Raas bikes is de Trek specialist van de regio, je vindt hier dan ook de nieuwste mountainbikes en gravelfietsen van zowel Trek als Isaac.
Zo kun je hier op afspraak bijv. de nieuwe Trek Supercaliber testen.
Jan Verkleij, eigenaar van Raas bikes is een groot fiets liefhebber. De beroemde uitspraak: ‘De fiets, de fiets en verder niets’ is volledig van toepassing op hem. Geen koers die wordt gemist en hij is altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden.
In Leiden staat Raas bikes bekend om het bij elkaar brengen van wielerliefhebbers. Zo worden er bijv. social rides (voor de racefietsers) georganiseerd op de donderdagavond, maar ook wordt er met regelmaat een rondje gereden op de mountain-/gravelbike.
Tevens is er een gezellige koffietafel waar wielerverhalen nog een keer worden opgehaald. (Lees de huidige Coronamaatregelen van Raas Bikes op hun website: www.raasbikes.cc.)
In de winkel wordt er alleen gewerkt met merken waar Jan 100% achter staat. Deze kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, goede garantie en exclusiviteit. Denk bijv. aan wielen van Fore, schoenen van Lake en helmen van Poc. Maar ook voor de kleinere portemonnee kun je terecht bij Raas bikes.
Iedere sportieve fietser is welkom!


www.containerreiniger.nl

Rusman Containerreiniging. Een mooi bedrijf uit De Zilk die ervoor zorgt dat alle afval containers vakkundig gereinigd worden. Rusman Containerreiniging werkt voor particulieren, vereniging van eigenaren, bedrijven en instellingen. U kunt bij hen terecht voor het reinigen van alle soorten afvalcontainers, reinigen van perscontainers op locatie, diverse hoge druk reiniging en cocons in en uitwendig schoonmaken.


www.tlapuravidayunquera.com

Ben je op zoek naar de ultieme fietsvakantie onder de zon? Dan ben je bij Britt en Kees Caspers (NoordBiker in hart en nieren) aan het juiste (Spaanse) adres. Zij verzorgen maatwerk voor groepen van 2 tot 7 personen. In, zoals zij dat zelf noemen, de Fietshemel van Andalusië liggen prachtige MTB-, gravel en raceroutes voor elk niveau.

Je verblijft o.b.v logies of geheel verzorgd in een knus huis voor 2 of een stoer houten huis voor 4-5 personen, separaat gelegen in het groen met veel privacy en eigen voorzieningen zoals een keuken en tuin met stenen barbeque. En natuurlijk een verfrissend zwembad.
Beleef de gastvrijheid van Spanje. Ervaar LaPuraVida, bienvenidos!
Waar: Yunquera, Andalusië, Spanje.


www.rentabikevandam.nl

Rent-a-Bike van Dam Fietsen verhuur.
Huur vandaag nog je fietsen, elektrische fietsen, mountain bike’s, tandems, kinderfietsen en vele accessoires bij de specialist van de Bollenstreek.
Met verfrissende badplaatsen als Noordwijk, Katwijk en Zandvoort om de hoek en de historische steden Leiden en Haarlem op fietsafstand is de Duin- en Bloembollenstreek ideaal om fietsend te ontdekken.


www.bikezone.nl

Wij zijn een Fietsspecialist op het gebied van Mountainbikes, Racefietsen, Triathlonfietsen, Trekkingfietsen, Strandfietsen en Sportieve E-bikes. Wij hebben een gezellige fietsenwinkel waar wij proberen U alle beschikbare fietsen te laten zien! Een proefrit maken is natuurlijk geen probleem (legitimatie verplicht). En parkeren, ….dat is gratis! In onze WEBSHOP ziet u wat wij zoal verkopen en kunt u natuurlijk ook het een en ander bestellen.
Tevens kunt U bij ons ook terecht voor Kleding, Accessoires, Onderdelen, Onderhoud, Voeding, Fietsmetingen, Sportieve Stadsfietsen en alle mogelijke reparaties aan Uw fiets. Waar de fiets aangeschaft is, is hierbij natuurlijk niet van belang! Tot ziens in onze fietsenwinkel! U vindt ons tussen Leiden en Amsterdam in.
Het Bike-Zone Team Leonard, Sven, Jack, Joep & Chantal.


slagerijreus.nl

Zowel in onze winkel als hier op onze website kunt u iets meer van ons verwachten. In onze winkel kunt u terecht voor het beste rundvlees van Beef Best, worstsoorten uit eigen keuken en de lekkerste vleeswaren. Heeft u binnenkort een feestje? Kijk dan eens bij onze catering. Wij wensen u een smakelijk bezoek!


wheel-tec.nl

Wheel-Tec is een bedrijf dat zich specialiseert in de bouw van hoogwaardige handgespaakte mountainbike en racefiets wielen voor zowel recreatief als professioneel gebruik. De wielen worden in overleg met de klant geheel custom made voor hen opgebouwd. Hierbij wordt rekening gehouden met het lichaamsgewicht, het toepassingsgebied en de voorkeur van de klant voor merken en materialen. De wielen worden zeer nauwkeurig met behulp van professionele apparatuur opgebouwd. Hierbij worden de spaken meermaals “ontstresst” en op de juiste spaakspanning gebracht. Het resultaat is altijd een wiel met een optimale balans en stijfheid. Een maatwerk wiel dat “staat”. Naspannen is niet meer nodig en op spaakbreuk geeft WheelTec levenslange garantie.


www.atb-katwijk.nl

Wil je ervaren hoe leuk mountainbiken kan zijn? ATB Katwijk organiseert clinics in een van de mooiste mountainbike gebieden van Nederland. Het strand, de uitgestrekte duinen en bossen zijn de perfecte omgeving voor een middag spectaculair mountainbiken. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs beleef je een uitdagende en sportieve middag in de mooie natuur van Zuid-Holland.


www.pumenthoven.nl

PUM Enthoven is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de Grond-, Weg- en Waterbouwsector (GWW) en in de landbouw.

PUM Enthoven is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een groot scala aan rups- en mobiele kranen, shovels, tractoren en veegmachines.

De werkzaamheden bestaan uit het verhuren van diverse grondverzet- en landbouwmachines in- of exclusief ervaren machinisten.